1. Головна
  2. Новини
  3. Андрій Хомицький записав відеозвернення до учнів 10-ї школи м. Ковеля та подарував м'ячі ВІДЕО

Андрій Хомицький записав відеозвернення до учнів 10-ї школи м. Ковеля та подарував м'ячі ВІДЕО

Андрій Хомицький - ковельчанин, дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу, персональний тренер багатьох відомих зірок шоу-бізнесу, засновник команди Khomytskyi Pro записав відеозвернення до учнів рідної школи, у якій навчався - ЗОШ №10 м. Ковеля.

Як ми повідомляли раніше, він нещодавно побував у Ковелі та зустрівся з учнями і педагогами. Під враженнями від спілкування відомий ковельчанин Андрій Хомицький вирішив зробити школі подарунок та передати волейбольні та баскетбольні м'ячі для занять на уроках фізкультури.

- Я навчався в школі №10 у місті Ковель і пишаюсь цим! А сьогодні ми хочемо побажати усім дітям міцного здоров’я, щасливого та активного дитинства. Ви майбутнє нашої країни, - зауважив тренер у своєму дописі у соцмережі.


До речі, у команді Khomytskyi Pro - ще один ковельчанин, відомий у місті професійний тренер Володимир Сидорук (Vova Sydoruk), який проводить у Ковелі щосуботи безкоштовні тренування в рамках проекту "Прокинься" для популяризації здорового способу життя та активного відпочинку.




#АндрійХомицький #Спорт

Коментарі

Читайте також

Андрій Хомицький подякував своєму першому ковельському тренеру Володимиру Полятичку

Андрій Хомицький подякував своєму першому ковельському тренеру Володимиру Полятичку
Зірковий тренер, який нині живе та працює у Києві, не забуває тих, завдяки кому йому вдалося досягти успіхів у спорті та кар'єрі: "Дякую, що не вигнали мене тоді з секції. Люблю як батька!".

Зірковий тренер Андрій Хомицький побував у рідній школі в Ковелі

Зірковий тренер Андрій Хомицький побував у рідній школі в Ковелі
"Класні діти, класна школа, класні вчителі, класний досвід, круті батьки! Дякую усім і кожному, я обов'язково почну приходити частіше в найкращу школу нашого міста!, - написав спортсмен у соцмережі.

21 км подолали ковельчани під час ранкової пробіжки з професійним тренером команди Khomytskyi Pro

21 км подолали ковельчани під час ранкової пробіжки з професійним тренером команди  Khomytskyi Pro
Благодійна акція #прокинься, започаткована колишнім ковельчанином, дворазовим чемпіоном світу з бодібілдингу Андрієм Хомицьким, триває щосуботи впродовж 25 тижнів поспіль.