1. Головна
  2. Новини
  3. Для молоді Ковеля організували інтелектуальний конкурс «Що? Де? Коли?»

Для молоді Ковеля організували інтелектуальний конкурс «Що? Де? Коли?»

Поки усі ще насолоджуються святковою атмосферою, у Молодіжному центрі «Місто ідей» молодь Ковеля часу не гає та проводить канікули з користю. Що цікавого відбулося останніми днями розповів студент, представник молодіжного центру «Місто ідей», один з ініціаторів проведення змістовного дозвілля Савелій Русаков.

Разом зі старшокласницею Русланою Ятчук вони провели молодіжний конкурс "Що? Де? Коли?". У ньому взяли участь підлітки від 14 до 18 років, які поділились на 2 команди: «Speed» (англ. «Швидкість») і «Pari match» (девіз команди «Граєте ви - виграємо ми»). Гра проходила у 6 раундів та з фіналом. А щоб учасникам було комфортно і не надто важко, організатори передбачили розважальну програму та запросили молодих музикантів.

- Приємно, що було дуже багато охочих брати участь у конкурсі «Що? Де? Коли?». Я, як організатор, дуже переживав, що щось може піти не по-плану, адже це мій перший серйозний молодіжний проєкт. Та зараз можу впевнено сказати, що все пройшло на хорошому рівні, - ділиться враженнями Савелій Русаков.

Гра проводилась без залучення спонсорів, аби учасники прагнули не призів, а отримали позитивні емоції та гарні враження від колективу, у якому знаходилися. Обидві команди були надзвичайно кмітливими, досить вправно відповідали на нелегкі запитання.

- Хочу подякувати команді молодіжного центру Юлії та Людмилі, що дали змогу мені проявити себе як організатору проєкту, за допомогу та підтримку. Тож, якщо ти підліток і досі не знаєш де у Ковелі можна круто провести час та проявити себе - тоді тобі у молодіжний центр. Там тебе вже чекають, - запевняє Савелій Русаков.

А перемогу у конкурсі здобула команда «Speed», набравши 11 балів за підсумками усіх раундів. Команді «Pari match» не вистачило лише 1 балу до перемоги.


#МістоІдей

Коментарі

Читайте також

Діяльність ковельського молодіжного центру «Місто ідей» визнано однією з кращих в Україні

Діяльність ковельського молодіжного центру «Місто ідей» визнано однією з кращих в Україні
Міністерством культури, молоді та спорту, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та UNDP Ukraine/ПРООН відзначено проєкт «Погляд молоді на місто», який увійшов до Каталогу кращих практик молодіжної роботи в Україні.