1. Головна
  2. Новини
  3. 14 січня у Ковелі - міський конкурс сучасної пісні «Срібні дзвіночки»

14 січня у Ковелі - міський конкурс сучасної пісні «Срібні дзвіночки»

14 січня о 15.00 в Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбудеться міський конкурс української сучасної пісні «Срібні дзвіночки», який стане завершальним заходом програми новорічно-різдвяних свят у Ковелі.

Це творче дійство проводиться щорічно для популяризації традицій українського вокального мистецтва, відкриття нових обдарувань та їх подальшої участі у мистецькому житті краю.

Юні таланти міста змагатимуться у трьох вікових категоріях: молодша (6-10 років), середня (11-14 років), старша (15-18 років).

Організатори заходу — управління освіти Ковельського міськвиконкому та Палац учнівської молоді, запрошують шанувальників дитячої творчості на музичне свято.

Переможці міського етапу конкурсу представлять наше місто на обласному конкурсі української сучасної пісні «Срібні дзвіночки», який відбудеться у Ковелі 25 січня.


#НовийРік #Різдво

Коментарі

Читайте також

Ковельчан запрошують на Різдвяні заходи

Ковельчан запрошують на Різдвяні заходи
Програма зимових свят у Ковелі продовжиться мистецькими та спортивними заходами, які відбуватимуться у народному домі "Просвіта", палаці учнівської молоді та комплексній ДЮСШ.

У перші дні нового року біля головної ялинки Ковеля провели новорічні розваги для дітей

У перші дні нового  року біля головної ялинки Ковеля провели новорічні розваги для дітей
У програмі: рухливі ігри, естафети, хороводи, танці, руханки, інтелектуальні конкурси та багато іншого від організаторів свята - працівників народного дому “Просвіта” та Палацу учнівської молоді.