1. Головна
  2. Новини
  3. Проєкт ковельських гімназистів став найцікавішим в Україні

Проєкт ковельських гімназистів став найцікавішим в Україні

Ковельські гімназисти під керівництвом свого наставника - вчителя іноземних мов міської гімназії Вікторії Гарбуз, взяли участь у ETwinning проєкті “Let’s play together”. Його учасниками були учні 1-А, 3-А та 4-В класів. Цей проєкт став найцікавішим проєктом грудня в Україні.

Під час його реалізації ігри використовувалися як навчальний матеріал. У ході проєкту гімназисти співпрацювали з ітвіннерами з інших країн, обмінювались досвідом щодо створення настільних, командних, карткових та цифрових ігор, а також ігор на свіжому повітрі. Учні з різних країн грали разом у міжнародних командах під час онлайн-зустрічей, створили книгу про свій проєкт.

- Завдяки інтеграції різних типів ігор у навчальну програму вдалося створити освітнє середовище, яке дозволило учням учитися на практиці та один від одного, а також бути активними під час уроків і навчатись індивідуально й у співпраці. Також ми створили блог проєкту, його вебсайт та навіть спільну онлайн книгу (StoryJumper) з усіма видами ігор, які використовували під час проєкту. Учні також брали участь у святкуванні спільних міжнародних заходів - eTwinning Day, Secure Internet Day, Intercultural dialogue day, Новий рік та Різдво”, - розповідає Вікторія Гарбуз.

Щомісяця кожен вид гри інтегрувався у певний навчальний предмет (іноземні мови, інформатика, географія, спорт, історія, країнознавство). Учні самостійно створювали ігри, пов'язані з тематикою проєкту.

- Я вперше навчився створювати аватар з допомогою інструментів Avachara та Voki. Мій персонаж мав не лише загадкову зовнішність, а й вправно розмовляв англійською мовою та озвучив текст, який я написав самостійно. Також цікавим для мене досвідом була онлайн зустріч з турецькими однолітками, під час якої ми познайомилися один з одним, розповіли про свої школи й вподобання, грали у гру Taboo, співали новорічні й різдвяні пісні. Під час проєкту ми спільно створили акровірш з однолітками з інших країн, а зараз готуємо пісню проєкту у змішаних міжнародних групах, - поділився враженнями учасник проєкту Артем Збойчик.

Проєкт, націлений на інновації в навчанні, став ефективним стимулом для розвитку життєво важливих вмінь і компетентностей учнів та допоміг їм здобути нові цінні знання й міжкультурну обізнаність.



Джерела:


http://kovelgim.at.ua

http://www.etwinning.com.ua

#Освіта #Проекти

Коментарі

Читайте також

На ГРВІ у Ковелі стали хворіти менше

На ГРВІ у Ковелі стали хворіти менше
Показник захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції у місті менший рівня епідемічного порогу та нижчий у порівнянні з показниками цього ж періоду минулого року.

Повідомили, коли у Ковелі відбудеться випускний

Повідомили, коли у Ковелі відбудеться випускний
13 січня під час апаратної наради у міськвиконкомі начальник управління освіти розповів про заплановані головні події та заходи, які чекають освітян та учнів цього навчального року.