1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі готуються до Дня вшанування учасників бойових дій

У Ковелі готуються до Дня вшанування учасників бойових дій

Відбулось засідання оргкомітету з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану. Про це повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Заступник міського голови Ігор Прокопів ознайомив присутніх із пропозиціями, які надійшли від міськрайонної організації української спілки ветеранів Афганістану. Усі їх було враховано та після обговорення внесено у програму.

У Ковелі в Народному домі «Просвіта» 14 лютого об 11.00 год. відбудеться тематичний захід. Воїнів-інтернаціоналістів привітають представники міської та районної влади, військкомату, благодійного фонду “Патріоти Волині”. До бойових побратимів звернеться й голова міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану Микола Савосюк.

Працівники закладів культури разом з аматорами сцени підготують концертну програму. Після її завершення учасники урочистостей пройдуть до стели воїнів-інтернаціоналістів, де відбудеться покладання квітів та буде відслужено панахиду за загиблими.

Представники міської влади спільно з воїнами-інтернаціоналістами покладуть квіти на могили загиблих в Афганістані ковельчан, відвідають сім’ї загиблих учасників бойових дій на території інших держав, працівники соціальних служб проведуть обстеження умов проживання ветеранів та нададуть необхідну допомогу.

Заплановано також проведення 8-9 лютого відкритого турніру з настільного тенісу серед молоді. Змагання відбудуться у ДЮСШ імені Євгена Кондратовича і вони будуть приурочені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-й річниці виведення військ з Афганістану.


#ВоїниІнтернаціоналісти #СкорботніЗаходи

Коментарі

Читайте також

15 лютого у Ковелі - тематичний захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій та 30-річчя виведення військ з Афганістану

15 лютого у Ковелі - тематичний захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій та 30-річчя виведення військ з Афганістану
Ковельчан та гостей міста чекають у в народному домі "Просвіта". По завершенню програми до стели воїнів-інтернаціоналістів покладуть квіти та відслужать панахиду.