1. Головна
  2. Новини
  3. Колектив Ковельського МТМО висловив вдячність Олегу Самчуку

Колектив Ковельського МТМО висловив вдячність Олегу Самчуку

Колектив Ковельське МТМО (у медичних закладах об'єднання м. Ковеля та Ковельського району працює близько 2 тисяч працівників) висловив вдячність багаторічному керівнику медичного об'єднання - головному лікарю Олегу Самчуку, який вирішив піти з посади у Ковелі та очолив найбільшу лікарню Західної України - Львівську комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Зворушливі слова подяки медики написали на сторінці МТМО у соцмережі.

- Завжди шкода розлучатися, а з хорошими людьми – особливо. Довжина кар’єрних сходів буває різною, але ми раді, що однією з її сходинок для вас став саме наш колектив Ковельського МТМО. Співпраця була плідною, цікавою та пізнавальною.

Разом з Вами ми досягли цілей, які раніше здавалися неможливими – здійснили пересадку серця та нирок, провели операції на відкритому серці, встановлювали кардіостимулятори, запровадили ендоскопічну урологію та онкоурологію, проводили ендопротезування, запровадили пластичну хірургію, імплантували кришталик, розвивали інформаційний простір, провели безліч ремонтів та реконструкцій. Всього не перечислиш!

Ваш яскравий і гідний приклад лідерських якостей мудрого керівництва та професійної майстерності супроводжуватиме і надалі наше Ковельське МТМО. Хочемо висловити подяку Вам від колективу за роботу, терпіння, мудрість та цілеспрямованість.

Нехай по життю Вам зустрічаються тільки хороші люди, і нехай вас дивують тільки хороші новини. Нехай Ваші амбіції допомагають йти вперед і вперед, а зухвалі мрії перетворюються в реальність, поступаючись місцем новим бажанням. Успіхів Вам у всіх починаннях.

Ми віримо у Вас. Ми Ваша сім’я, яка завжди готова Вам прийти на допомогу! Пам’ятайте це. Ми Вас любимо і не підведемо. І завжди чекаємо на Вас,
- зауважують медики у дописі, адресованому Олегу Самчуку.



#ОлегСамчук #КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також

Міський голова Львова Андрій Садовий представив нового головного лікаря - Олега Самчука ФОТО ВІДЕО

Міський голова Львова Андрій Садовий представив нового головного лікаря - Олега Самчука ФОТО ВІДЕО
Ковельчанин очолив найбільшу лікарню Західної України - Львівську комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги, - інформує Львівська міська рада.

Ковельські лікарі вручили Подяки міському голові та депутатам за сприяння у розвитку трансплантології у Ковелі

Ковельські лікарі вручили Подяки міському голові та депутатам за сприяння у розвитку  трансплантології у Ковелі
Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук та міський голова Олег Кіндер запевнили, що й далі розвиватимуть медицину у Ковелі, а центр трансплантології стане одним з найкращих в Україні.