1. Головна
  2. Новини
  3. Спілка ветеранів Афганістану нагородила Степана Івахіва медаллю

Спілка ветеранів Афганістану нагородила Степана Івахіва медаллю

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Ковелі провели тематичний захід у народний дім «Просвіта», - повідомляють на сайті Благодійного фонду «Патріоти Волині».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих захисників України та воїнів, які загинули на чужині. Слова шани і поваги воїнам-афганцям висловили представники міської та районної влади.

Понад сім років Ковельська міськрайонна організація Української спілки ветеранів Афганістану квартирує в офісі по вулиці Грушевського, 14. Приміщення для статутної дільності спілки надала міська влада, а благодійний фонд Степана Івахіва “Патріоти Волині” профінансував капітальний ремонт та допоміг облаштувати кімнату-музей.

За сприяння народного депутата України також споруджено пам'ятники загиблим воїнам-афганцям у Ратному та Старій Вижівці. За багаторічну плідну співпрацю Українська спілка ветеранів Афганістану нагородила Степана Івахіва пам’ятною медаллю “Честь. Мужність. Пам’ять”.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ої річниці виведення військ з Афганістану подяками народного депутата України Степана Івахіва та грошовими преміями його благодійного фонду нагороджено ковельських побратимів “Української спілки ветеранів Афганістану” Володимира Кондратюка, Руслана Дячука, Василя Поліяна та Василя Черняка.

По завершенню тематичного заходу біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям на Меморіалі Слави відслужили поминальну панахиду. До монумента лягли вінки та квіти пам’яті.




#ПатріотиВолині #СтепанІвахів #ВоїниІнтернаціоналісти

Коментарі

Читайте також

Маленькі ковельчани і цього року отримають новорічні подарунки від Степана Івахіва ФОТО ВІДЕО

Маленькі ковельчани і цього року отримають новорічні подарунки від Степана Івахіва ФОТО ВІДЕО
Солодощі від благодійного фонду «Патріоти Волині» підготували для дітей-сиріт, вихованців дитсадків та учнів початкових класів усіх шкіл Ковеля, Ковельського, Старовижівського, Ратнівського та Шацького районів.

В Уховецьку на Ковельщині облаштовують рекреаційну зону ВІДЕО

В Уховецьку на Ковельщині облаштовують рекреаційну зону ВІДЕО
Пляж на озері, де влітку чимало відпочивальників, заріс очеретом. Місцева громада ініціювала розчищення озера та влаштування місць відпочинку. Їх підтримали сільська рада та благодійний фонд Степана Івахіва “Патріоти Волині”.

Як у Ковелі відсвяткували День залізничника ВІДЕО

Як у Ковелі відсвяткували День залізничника ВІДЕО
Давня співпраця поєднує трудові колективи Ковельського залізничного вузла з народним депутатом України Степаном Івахівим. І цьогоріч стараннями благодійного фонду «Патріоти Волині» ковельчанам влаштували задушевне свято.