1. Головна
  2. Новини
  3. 5 липня у Ковелі - конкурс «Королева Волині без обмежень-2020» та «Король Волині без обмежень-2020»

5 липня у Ковелі - конкурс «Королева Волині без обмежень-2020» та «Король Волині без обмежень-2020»

Громадська організація “Асоціація осіб з інвалідністю “Добродія в дії” спільно з міською радою до Дня міста Ковеля (5 липня) організовує конкурс «Королева Волині без обмежень-2020» та «Король Волині без обмежень-2020».

До участі запрошуються дівчата та хлопці з інвалідністю, які переміщаються на кріслах колісних, віком від 17 до 35 років, що проживають у Волинській та Рівненській областях.

Анкети-заявки приймаються до 1 травня 2020 року. Їх можна отримати, звернувшись за електронною адресою: dobrodiavdii@ukr.net

Ковельчанка Ольга Яренчук має позитивний досвід участі в аналогічних змаганнях. Вона стала переможницею у номінації «Міс Інтернет» конкурсу «Краса без обмежень-2019». Оля – серед ініціаторів проведення подібного заходу у нашому місті.

Джерело - офіційний сайт Ковельської міської ради

#КрасаБезОбмежень

Коментарі

  • Ольга Яренчук прес-секретар
    УВАГА! В зв'язку зі зверненнями осіб старше 35 років, на правлінні громадської організації “Асоціація осіб з інвалідністю “Добродія в дії” було прийняте попереднє рішення про проведення конкурсів для осіб (чоловіків та жінок) з інвалідністю від 36 років і старше, які переміщаються на кріслах колісних. Захід плануємо провести в місті Луцьку та приурочити до Дня міста. Звернення про співорганізацію даного заходу до відповідних органів влади (Луцька міська рада, Волинська обласна державна адміністрація, Волинська обласна міська рада) готуємо.
    Відповісти

Читайте також

У Ковелі вперше проведуть конкурс краси для молоді з особливими потребами

У Ковелі вперше проведуть конкурс краси для молоді з особливими потребами
Обиратимуть «Королеву та короля Волині без обмежень». Ініціатива належить ГО «Добродія в дії» за підтримки Ковельської міської ради. Участь у конкурсі зможуть взяти юнаки та дівчата з Волині та Рівненщини, які переміщаються на колісних кріслах.