1. Головна
  2. Новини
  3. Олег Самчук планує відкрити нові відділення у Львівській лікарні

Олег Самчук планує відкрити нові відділення у Львівській лікарні

17 лютого в КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м.Львова» відбулася робоча зустріч в.о. генерального директора Олега Самчука з колективом лікарні. Про це йдеться на сторінці установи у Фейсбук.

Своє бачення розвитку лікарні Олег Самчук довів до відома працівників і озвучив перші кроки, які мають бути зроблені для успішного функціонування закладу в умовах реформи галузі охорони здоров’я. Зокрема: про відкриття нових відділень, покращення якості надання медичної допомоги, оснащення закладу сучасним обладнанням, введення в лікувальний процес нових напрямків, які не практикувалися в цій установі.

Водночас Олег Самчук наголосив на тому, що працювати потрібно всім разом, що без підтримки колективу та керівників підрозділів досягти поставлених результатів неможливо. Побажав всім плідної праці.


#ОлегСамчук

Коментарі

Читайте також

Колектив Ковельського МТМО висловив вдячність Олегу Самчуку

Колектив Ковельського МТМО висловив вдячність Олегу Самчуку
Відзначили гідний приклад лідерських якостей мудрого наставника та професійну майстерність Олега Самчука, під керівництвом якого здійснено вагомі досягнення, які раніше здавалися неможливими.

Міський голова Львова Андрій Садовий представив нового головного лікаря - Олега Самчука ФОТО ВІДЕО

Міський голова Львова Андрій Садовий представив нового головного лікаря - Олега Самчука ФОТО ВІДЕО
Ковельчанин очолив найбільшу лікарню Західної України - Львівську комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги, - інформує Львівська міська рада.