1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські підлітки побували на екскурсії у виховній колонії

Ковельські підлітки побували на екскурсії у виховній колонії

12 підлітків побували на екскурсії у Ковельській виховній колонії, - повідомляють у міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Такий профілактичний захід ініційовано у Ковелі вперше.

З метою запобігання правопорушень у підлітковому середовищі служба у справах дітей виконавчого комітету спільно з працівниками міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували таку екскурсію у Ковельську виховну колонію для 12 неповнолітніх.

Зустрів дітей заступник начальника установи Юрій Філаретов, який розповів про розпорядок дня засуджених. Учні освітніх закладів міста і району ознайомились з побутом, навчальним процесом в ПТУ та школі, відвідали виробництво, побували в дисциплінарному ізоляторі.

Підлітки мали можливість поспілкуватися з вихованцями колонії, отримати відповіді на запитання стосовно перспектив дострокового їх звільнення, причин, що спонукали до злочинів тощо.

Організатори заходу переконані, що екскурсія у колонію матиме неабиякий виховний вплив.

Нагадаємо, що у Ковелі знаходиться одна з трьох в Україні колоній для неповнолітніх. В установі зараз відбувають покарання близько 40 підлітків, які скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини. Це юнаки віком від 14 до 18 років.

#ВиховнаКолонія

Коментарі

Читайте також