1. Головна
  2. Новини
  3. До засуджених у ковельську колонію завітав Дід Мороз та казкові персонажі ФОТО

До засуджених у ковельську колонію завітав Дід Мороз та казкові персонажі ФОТО

Феєричним та яскравим видався новорічний вернісаж, проведений у державній установі «Ковельська виховна колонія», - повідомляють на сторінці установи у Фейсбук.

У чудернацьких пригодах, презентованих вихованцями, переплелися неймовірні історії – і змагання претенденток на роль кращої Снігуроньки, і суперечки химерних Баби Яги та Кощія, і зустріч Нового року в Індії за участю Гіти, Зіти, Шіти та їх вірного слона Тузика. Хлопці із запалом перевтілювалися в казкових персонажів, продемонстрували сучасне трактування казки «Червона Шапочка», розважили глядачів сценкою «Заміна уроку фізкультури».

Справжнім сюрпризом для присутніх стала поява неперевершеної Шамаханської Цариці, котра теж хотіла бути Снігуронькою і просто заворожила своїм запальним танцем й новорічними передбаченнями. А далі свято продовжилося іграми з посохом Діда Мороза, танцювальним батлом, подарувавши і учасникам, і гостям вибух позитивних емоцій та вражень.

Після заключних віршованих вітань до присутніх звернувся начальник установи, підполковник внутрішньої служби Іван Абрамчук, побажав вихованцям гарного новорічного настрою, здійснення мрій та задумів. І, як і на кожному святі, не обійшлося без подарунків – гості вернісажу Жанна Вельма (начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради) та Георгій Корнієвський (депутат Ковельської районної ради) до своїх зичень долучили ще й солодощі.


#ВиховнаКолонія #НовийРік

Коментарі

Читайте також

У Ковельській виховній колонії відбувся «День відкритих дверей»

У Ковельській виховній колонії відбувся «День відкритих дверей»
Вихованців установи відвідали представники місцевої влади, прокуратури, громадської та благодійної організацій, ознайомились з умовами навчання, праці та проживання засуджених, передали подарунки.