1. Головна
  2. Новини
  3. Збірна Ковеля посіла перше місце у турнірі з боротьби дзюдо серед дітей

Збірна Ковеля посіла перше місце у турнірі з боротьби дзюдо серед дітей

22-23 лютого в Ковелі в залі єдиноборств, що на вулиці Брестській, відбувся турнір з боротьби дзюдо серед хлопчиків та дівчаток 2010–2011 та 2008–2009 р.н. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь 110 юних спортсменів з Луцька, Ковеля, Вараша, Камінь-Каширського та с. Зоря Рівненської області.

За результатами турніру І загальнокомандне місце виборола збірна Ковеля, ІІ — у колективу ВОДЮСШ «Колос» з Луцька, ІІІ - посіли вихованці ДЮСШ м. Вараша, ІV —спортсмени СК “Брат” (м. Луцьк), V —дзюдоїсти ДЮСШ м. Камінь - Каширського та VІ —учні ДЮСШ с. Зоря Рівненської області.

На урочистому закритті турніру юних спортсменів, тренерів, представників команд та глядачів привітали начальник відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ігор Семенюк та президент ГО “Федерація боротьби дзюдо та самбо м. Ковеля” Андрій Гнатюк. Також було проведено церемонію нагородження переможців та призерів змагань.

Серед ковельчан в особистому заліку перемогу святкували: Арсен Абрамчук (вагова категорія 50+ кг), Олександр Самчинський (до 44 кг), Микола Кузмінець (до 42 кг), Таміла Бабаніна (до 40 кг), Іван Кузмінець (до 36 кг), Євген Хоміч (до 27 кг) та Артем Хомяк (до 25 кг).

Срібними призерами стали: Роман Жердецький (вагова категорія до 46 кг), Ілля Савюк (до 34 кг), Арсен Сич (до 28 кг) та Давид Сич (до 25 кг).

Бронзові нагороди здобули: Дмитро Сілівончик (вагова категорія до 36 кг), Едуард Білов (до 30 кг), Захар Абрамчук (до 25 кг), Юсуф Кахраманов (до 25 кг) та Михайло Зайчук (до 23 кг).

Збірну команду Ковеля до змагань підготували тренери Інна Герело, Віктор Калінчик та Олександр Матлах.

#Спорт

Коментарі

Читайте також

Ковельські спортсмени і тренери увійшли до списку кращих на Волині за підсумками 2019 року

Ковельські спортсмени і тренери увійшли до списку кращих на Волині за підсумками 2019 року
Ковельську КДЮСШ ім. Кондратовича визнано кращою на Волині за рейтингом дитячо-юнацьких спортивних шкіл з олімпійських видів спорту за результатами виступів спортсменів на змаганнях різного рівня.