1. Головна
  2. Новини
  3. Громадські слухання щодо проєкту парку відпочинку у Ковелі проведуть в режимі відеотрансляції

Громадські слухання щодо проєкту парку відпочинку у Ковелі проведуть в режимі відеотрансляції

У зв’язку із ситуацією, яка склалася з поширенням COVID-19, громадські слухання з розгляду та обговорення містобудівної документації «Детальний план території реконструкції парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, бульвару Лесі Українки, площі зі сторони парку та вулиці Незалежності в місті Ковелі Волинської області» відбудуться в режимі прямої відеотрансляції, - повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Громадяни, які бажають ознайомитися з документацією та взяти участь у її онлайн-обговоренні можуть 8 квітня 2020 року о 15.00 дивитися пряму відеотрансляцію громадських слухань на сайті Ковельської міської ради за посиланням (kovelrada.gov.ua/online.html). Поставити запитання розробнику містобудівної документації можна за номером телефону +380665131148.

Додатково інформуємо, що пропозиції до містобудівної документації приймаються до 13 квітня 2020 року.

Пропозиції подаються особисто або через уповноваженого представника секретарю Ковельської міської ради у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції, надані після встановленого строку, залишаються без розгляду.



#МіськийПарк #Благоустрій

Коментарі

  • з ковля
    Подаю пропозицію - нічого не робити на території парку. Обгрунтовую - ковельчани не заслуговують навіть того обшарпаного совєтского парку який є. Залиште тільки алкомаркети і секонди, більше нічого тут не потрібно.
    Відповісти

Читайте також