1. Головна
  2. Новини
  3. За розбійні напади на дівчат ковельчанин відсидить 8 років

За розбійні напади на дівчат ковельчанин відсидить 8 років

У Ковелі місцевий мешканець скоїв два розбійні напади на дівчат, відібравши у них мобільні телефони. Один із нападів злочинець вчинив з особливою жорстокістю: він схопив жінку за волосся та наніс їй сім ударів.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, - пишуть Волинські новини.

У кінці травня 2019 року за один вечір зловмисник побив та пограбував двох 18-річних дівчат у Ковелі. Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв неодноразово судимий, у тому числі за розбій, 32-річний житель Ковеля. Його затримали.

Ковельчанину повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Викрадені речі вилучили. Суд визнав підсудного винним у вчиненні інкримінованих злочинів та призначив йому покарання у виді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна, - повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.


#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

У Ковельському суді найбільше штрафів та позбавлення прав за нетверезе водіння

У Ковельському суді найбільше штрафів та позбавлення прав за нетверезе водіння
Найсуворішим у 2019 році, як і в попередні роки, виявився Ковельський міськрайонний суд. Тут найвищий відсоток покараних штрафом та позбавленням водійських прав серед інших судів Волинської області.

Ковельчанин викрав у Голобах мопед

Ковельчанин викрав у Голобах мопед
Оперативники встановили особу зловмисника. Це 31-річний мешканець Ковеля. Викрадений транспортний засіб правоохоронці вилучили.