1. Головна
  2. Новини
  3. «Ковельводоканал» просить споживачів розрахуватися з боргами, сума яких за два місяці сягнула понад 2,5 млн грн

«Ковельводоканал» просить споживачів розрахуватися з боргами, сума яких за два місяці сягнула понад 2,5 млн грн

Адміністрація Ковельського УВКГ «Ковельводоканал» звернулася до ковельчан з проханням розрахуватися за отримані послуги, адже за два останні місяці населення заборгувало понад 1,5 млн. грн., а підприємства та установи - понад 1 млн. грн. Відповідне звернення розміщене на сайті підприємства.

«Ковельводоканал» є стратегічним підприємством у забезпеченні належного рівня життєдіяльності населення. Саме тому у час запровадження карантинних обмежень УВКГ не зупинило жодного з виробничих процесів, пов’язаних з безперебійним та безаварійним наданням послуг з водопостачання та водовідведення.

Експлуатаційний та обслуговуючий персонал працює цілодобово, обладнання експлуатується з підвищеним навантаженням в зв’язку із збільшенням споживання води під час карантину.

Для забезпечення безперебійного та безаварійного водопостачання та водовідведення необхідно купувати запасні частини, електроенергію та виплачувати заробітну плату робітникам. Адже цілком зрозуміло, що ніхто безкоштовно не постачатиме електричної енергії, а також не копирсатиметься в каналізаційних нечистотах не отримуючи зарплатні та ризикуючи власним здоров’ям і життям.

Аналіз розрахунків за спожиті послуги за останні 2 місяці показав, що управлінням недоотримано коштів від населення більше 1,5 млн. грн., а від підприємств та установ - понад 1 млн. грн. у лютому та березні місяцях відповідно.

Це створює загрозу неплатоспроможності УВКГ «Ковельводоканал» по зобов’язаннях до власних працівників а також до постачальників запасних частин, палива та матеріалів.

З метою стабілізації діяльності підприємства, уникнення загрози погіршення умов життєдіяльності населення в зв’язку з можливими перебоями у водопостачанні та водовідведенні, адміністрація УВКГ «Ковельводоканал» закликає споживачів погасити існуючі борги та повністю розрахуватись за отримані послуги.

Оплатити послуги водоканалу Ви зможете за допомогою онлайн-сервісу.

"Приват-24" або у банківських установах.

Звірити показники лічильників, передати показники, вияснити питання оплати заборгованості Ви зможете за номерами телефонів:

- 5-36-96; 5-34-42; 067-704-22-89;

- по "Viber" 067-704-22-89;

- за допомогою послуги "Особистий кабінет споживача";

- скориставшись скринькою для записок з показниками лічильників (по вул. Івасюка, 13).

Показники лічильників повинні відповідати кількості спожитих послуг на кінець розрахункового періоду (поточного місяця) у якому спожито ці послуги. Оплату необхідно здійснювати на початку наступного за розрахунковим місяця.
Саме від нас усіх і кожного окремо залежить те, як ми пройдемо цей складний період.



#Ковельводоканал

Коментарі

Читайте також

«Ковельводоканал» рекомендує мешканцям багатоповерхівок встановити лічильники води у квартирах

«Ковельводоканал» рекомендує мешканцям багатоповерхівок встановити лічильники води у квартирах
У разі їх відсутності споживачі оплачуватимуть послуги згідно з показаннями будинкових засобів обліку. Крім того, нагадують ковельчанам вчасно передавати показань лічильників.

«Ковельводоканал» оприлюднив результати моніторингу якості питної води у лютому

«Ковельводоканал» оприлюднив результати моніторингу якості питної води у лютому
Склад і властивості питної води в системі водопостачання м. Ковеля відповідає вимогам, безпечним для споживання людиною. Проте деякі показники у порівнянні з січнем 2020 року все ж змінилися.