1. Головна
  2. Новини
  3. Запрошуємо до співпраці з КовельPost

Запрошуємо до співпраці з КовельPost

Інформаційний ресурс КовельPost невпинно завойовує довіру своїх читачів та дописувачів. Ми постійно оновлюємо функціонал з однією метою - зробити сайт зручним у користуванні.

Нагадаємо, що читачі сайту можуть стати й активними його дописувачами, оскільки ресурс дає можливість усім бажаючим створювати власний блог та писати статті. Також ми активно рухаємося назустріч нашим авторам і створили можливість співпрацювати з КовельPost та розміщувати свої публікації у розділі "Новини".

Крім того, опубліковані записи залишаються на вашій персональній сторінці, а продубльовані публікації у розділі новин отримають поширення у соціальних мережах, що дасть можливість ще більшому колу читачів прочитати їх.

Розміщуйте на КовельPost оголошення, анонси, повідомлення про заходи, події та іншу інформацію. Якщо Ви побували на цікавих заходах або є їх організатором, стали свідком неординарної події і вам є чим поділитися, - порадуйте мешканців міста Ковеля, поділившись інформацію. Гарний захід не повинен пройти не помічено.

Якщо ви досі не впевнені, чи варто створювати публікації на KovelPost, тоді прочитайте наступні переваги цього сайту:

- Нам нещодавно виповнилося 5 років! Ми цінуємо те, що ви нам довіряєте, тому постійно удосконалюємося для вашої зручності та забезпечуємо максимальний захист ваших публікацій.

- Ми цінуємо Ваш час! Тому максимально прискорили швидкість завантаження сторінок сайту, щоб незалежно від пристрою та швидкості Інтернету ви змогли якнайшвидче отримати необхідну інформацію.

- Для вас створені необхідні інструменти для зручного користування сайтом: зберігання у чернетках, ведення персонального онлайн блокноту, зручна система особистого листування, попередній перегляд публікацій, коментарі з можливістю прикріплення зображення, інструкція та рекомендації щодо наповнення змісту публікації.

Також слід зауважити, що, на відміну від написання записів у соціальних мережах, публікації на KovelPost доступні в результатах видачі пошукових систем, тому настійно рекомендується першоджерело розміщувати саме на сайті Kovelpost.com та ділитися ним у соціальних мережах.

Щиро дякуємо всім, хто активно співпрацює з КовельPost: читачам та дописувачам. Адже вони не тільки стежать за подіями в місті, а й беруть участь у створенні новин, повідомляють про заходи, допомагають висвітлювати суспільно важливі теми життя громади.

Тож КовельPost запрошує до співпраці! Пишіть, спілкуйтеся, діліться враженнями, робіть посилання у соцмережах.


#КовельПост

Коментарі

  • Іван
    Дуже добре
    Відповісти
  • Людмила
    Дякую за чудовий сайт! Гарний, інформативний та без бруду.
    Відповісти

Читайте також

З Днем залізничника, ковельчани!

З Днем залізничника, ковельчани!
4 листопада 1861 року з Відня до залізничного вокзалу Львова прибув перший поїзд. Цей день вважається початком історії залізниць в Україні і професійним святом залізничників.

КовельPost вітає ковельчан зі святами!

КовельPost вітає ковельчан зі святами!
Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України, день створення УПА: 14 жовтня - знаковий і святковий день для усього українського народу.