1. Головна
  2. Новини
  3. Цього літа у Ковелі не буде пришкільних таборів

Цього літа у Ковелі не буде пришкільних таборів

На сесії міської ради, що відбулась у Ковелі сьогодні, 28 травня, депутати затвердили Міську цільову соціальну програму оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку на 2019-2021 роки (відмінивши попереднє рішення, прийняте у 2018 році).

Новим документом обранці громади зняли фінансування на організацію відпочинку дітей шкільного віку у таборах відпочинку з денним перебуванням (пришкільні табори).

Як повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, кошти в сумі 400 тисяч гривень, які були передбачені у міському бюджеті на ці видатки, освітяни використають на «Нову українську школу» - на створення належних умов у навчальних закладах міста для майбутніх першокласників.

Через запровадження карантинних заходів не оздоровлюватимуть цьогоріч дітей і в позаміських закладах відпочинку, на що кожного року передбачалося фінансування з обласного бюджету.

Зауважимо, що за рахунок бюджетних коштів послуги з оздоровлення та відпочинку надаються дітям пільгових категорій. Зокрема, дітям-сиротам; дітям учасників бойових дій; дітям з інвалідністю; з багатодітних і малозабезпечених сімей; обдарованим дітям та ін..

#Дозвілля #Відпочинок #СоціальнийЗахист #МіськийБюджет #Депутати #СесіяМіськоїРади

Коментарі

Читайте також

Молодіжний центр «Місто ідей» пропонує подорожувати Україною та світом онлайн

Молодіжний центр «Місто ідей» пропонує подорожувати Україною та світом онлайн
На період карантину у мережі відкрито безкоштовні віртуальні тури. Отож, урізноманітнити своє дозвілля можна з допомогою цієї статті з активними посиланнями на інтернет-ресурси.