1. Головна
  2. Новини
  3. З наступного тижня з Ковеля курсуватиме потяг до морського курорту

З наступного тижня з Ковеля курсуватиме потяг до морського курорту

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків ще на шість поїздів до курортних міст України. Про це повідомляють у прес-центрі АТ "Укрзалізниці".

З наступного тижня із Ковеля курсуватиме поїзд до Новоолексіївки. Також курсуватимуть поїзди до Херсона, Бердянська.

Поїзд №375/376 Харків — Херсон курсуватиме щоденно з Харкова з 5 липня, з Херсона з 6 липня.

Поїзд №86/85 Львів — Новоолексіївка вирушить зі Львова 5 липня, з Новоолексіївки 6 липня. До 12 вересня він курсуватиме щодня, після 13 вересня — через день.

Поїзд №88/87 Ковель — Новоолексіївка курсуватиме з Ковеля із 7 липня через день по непарних, з Новоолексіївки — з 8 липня через день по парних.

Поїзд №110/109 Львів — Херсон курсуватиме щоденно зі Львова з 3 липня, з Херсона з 4 липня.

Поїзд №261/262 Харків — Бердянськ курсуватиме з Харкова з 3 липня по 5 вересня через день по непарних, з Бердянська — з 4 липня по 6 вересня по парних днях.

Поїзд №282/281 Хмельницький — Генічеськ курсуватиме з Хмельницького через день з 8 липня, з Генічеська через день з 9 липня.

Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

У компанії нагадують, що поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилили обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановили санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендували якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуть напої та кондитерські вироби.


#Укрзалізниця

Коментарі

Читайте також

Львівська залізниця тимчасово скасувала приміські поїзди на Волині

Львівська залізниця тимчасово скасувала приміські поїзди на Волині
Відсьогодні не курсуватимуть ряд потягів з Ковеля. Таке рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку з поширенням коронавірусу.