1. Головна
  2. Новини
  3. КовельPost запускає безкоштовний каталог підприємств та організацій міста Ковеля

КовельPost запускає безкоштовний каталог підприємств та організацій міста Ковеля

Веб-ресурс КовельPost вже понад 5 років дарує ковельчанам можливість дізнаватися про новини міста та доповнювати їх своїми власними публікаціями. Ми щиро вдячні нашим авторам, які збагачують ресурс корисною інформацією. Ми впевнено рухаємося уперед, тому невпинно удосконалюємо функціонал сайту. Для дописувачів існує можливість зберігати свої записи у чернетках для подальшого редагування, нотувати корисну інформацію в особистому блокноті, листуватися з користувачами через систему повідомлень, додавати записи в афішу подій та інше.

Основною причиною розробки наступного нововведення є запроваджений карантин, у період якого дуже великих збитків зазнають підприємці, і, на жаль, багато з них не в змозі впоратися з даним становищем та перестають займатися своєю діяльністю. Тому веб-ресурс КовельPost створив для ковельчан Каталог підприємств та організацій міста Ковеля, у який може додати інформацію безкоштовно кожен мешканець міста.

Скільки у Ковелі є цікавих магазинів, про існування яких ніхто і не здогадується? Скільки корисних послуг для населення? Скільки спортивних клубів та майданчиків, дитячих садочків, шкіл? Скільки є місць, де можна смачно поїсти, переночувати або привести свій організм в тонус? Живучи у Ковелі, ми іноді й не знаємо, скільки всього у нас є!!!

Більшість інтернет-каталогів пропонують платні послуги, які далеко доступні не кожному. Адже є організації, які щойно розпочали свою діяльність, і вони не мають доступних ресурсів в цей складний час для додаткового рекламування. Але більше пригнічує той факт, що, розміщуючи інформацію і оплачуючи рекламні послуги, ви можете не отримати бажаного результату.

КовельPost не лише підтримує народну журналістику, але й підприємців, які виконують свою діяльність у місті Ковель. Ми відійшли від принципу строгої структурованості категорій, і створили рубрики більш інтуїтивні та доступні для простих людей. Але це не означає, що ми на цьому зупинилися. Ми будемо дуже раді отримувати будь-які пропозиції від ковельчан щодо функціоналу каталогу та впроваджувати їх у реальність.

Наша мета - створити єдиний повністю безкоштовний каталог міста, де кожен зможе легко знайти те, що йому необхідно.

Чому важливо додати свою компанію в наш Каталог?

- Оскільки веб-ресурс КовельPost має високий рейтинг у пошукових системах та велику відвідуваність, ваша інформація про компанію буде відображатися в результатах видачі пошукових систем.

- Клієнти легко знайдуть вас, оскільки крім адреси ви позначите ваше місце на карті.

- Клієнти для уточнення інформації перейдуть на ваш сайт (при наявності) і ви отримаєте додатковий безкоштовний трафік і замовлення.

- Розміщення інформації безкоштовно та без обмежень в часі.

- Якщо у вас є кілька філій або магазинів, ви теж зможете позначити їх на карті.

- Якщо бізнес не прив’язаний до певної адреси і ви надаєте виїзні послуги, то на місце карті можна не позначати.

- Чим більше ресурсів, на яких присутня інформація про ваш бізнес, тим легше потенційним клієнтам знайти вас через пошукові системи.

Каталог підприємств міста Ковеля комфортний та простий у використанні. Завдяки простій структуризації видів діяльності, ви не відчуєте жодних труднощів при роботі. Користувачі можуть самостійно додавати, редагувати та видаляти свою інформацію.


#КовельПост

Коментарі

Читайте також

Запрошуємо до співпраці з КовельPost

Запрошуємо до співпраці з КовельPost
Інформаційний ресурс КовельPost невпинно завойовує довіру своїх читачів та дописувачів. Ми постійно оновлюємо функціонал з однією метою - зробити сайт зручним у користуванні. Пишіть, спілкуйтеся, діліться враженнями, робіть посилання у соцмережах.

З Днем залізничника, ковельчани!

З Днем залізничника, ковельчани!
4 листопада 1861 року з Відня до залізничного вокзалу Львова прибув перший поїзд. Цей день вважається початком історії залізниць в Україні і професійним святом залізничників.

КовельPost вітає ковельчан зі святами!

КовельPost вітає ковельчан зі святами!
Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України, день створення УПА: 14 жовтня - знаковий і святковий день для усього українського народу.