1. Головна
  2. Новини
  3. 67 підприємців Ковеля подали заяви для отримання компенсації втрат за період карантину

67 підприємців Ковеля подали заяви для отримання компенсації втрат за період карантину

15 липня в центрі зайнятості під головуванням заступника міського голови Ігоря Прокопіва відбулось чергове засідання комісії з надання коштів, спрямованих на фінансування допомоги суб’єктам мікропідприємництва на компенсацію втрат за період карантину. Про це повідомляють на сторінці Центру зайнятості у Фейсбук.

Розглянуто 67 заяв.

На сьогодні чимало підприємців міста вирішили скористатися можливістю отримати фінансову допомогу з міського бюджету. Йдеться про покриття втрат, які вони понесли по сплаті єдиного податку за час вимушеної зупинки діяльності під час карантину.

Представники міської влади та центру зайнятості сподіваються, що надана підтримка допоможе підприємцям дещо зменшити втрати від вимушеної зупинки діяльності у зв’язку з карантином.

Нагадаємо, що міська влада Ковеля, депутатський корпус та центр зайнятості першими на Волині розробили та внесли зміни до «Програми розвитку підприємництва» задля підтримки малого і середнього бізнесу. Підприємцям спрощеної системи оподаткування (І та ІІ групи платників єдиного податку) передбачена одноразова матеріальна допомога з міського бюджету для компенсації втрат, які вони понесли по сплаті єдиного податку за час вимушеної зупинки діяльності під час карантину.

За детальною інформацією щодо подачі документів підприємці можуть звернутися до Ковельського міськрайонного центру зайнятості за номерами телефонів:

7-11-39, 5-03-16


#Підприємці #Карантин #МіськийБюджет #ЦентрЗайнятості

Коментарі

Читайте також

Підприємців Ковеля інформують про реєстрацію декларацій з пожежної безпеки

Підприємців Ковеля інформують про реєстрацію декларацій з пожежної безпеки
Ковельський МРВ У ДСНС України повідомляє, що з метою створення умов найбільшого сприяння розвитку підприємництва, необхідно здійснити реєстрацію декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам пожежної безпеки.

У Ковелі перевірили три сотні закладів на дотримання санітарних вимог у період карантину

У Ковелі перевірили три сотні закладів на дотримання санітарних вимог у період карантину
Мова йде про ресторани, кафе, ринки, магазини, салони краси, офіси та ін. На підприємців, у яких виявили порушення, представники Держпродспоживслужби та поліції склали протоколи про притягнення до адмінвідповідальності.