1. Головна
  2. Новини
  3. KovelPost запровадив режим перегляду сайту для людей з вадами зору

KovelPost запровадив режим перегляду сайту для людей з вадами зору

Доступ до відкритої інформації та можливість користуватися нею має бути однаковою для всіх членів суспільства. Однак, у світі налічується близько 250 мільйонів людей зі слабким зором, які не мають рівних з іншими членами соціуму можливостей користуватися інтернет-ресурсами, які не адаптовані до їхніх потреб.

Інтернет-ресурс КовельPost невпинно розвивається та впроваджує версію сайту для людей з вадами зору, яка надає можливість комфортно переглядати веб-сайт громадянам, яким потрібні біло-чорні висококонтрастні теми сайту, або потребують для перегляду збільшені шрифти.

Режим перегляду сайту для людей з вадами зору вмикається в верхній частині сайту, натисканням на посилання «Версія для людей з вадами зору»

Після ввімкнення режиму - зверху сайту з’являється панель, на якій доступні функції зміни палітри кольорів та розміру шрифту.

Маємо надію, що така новація стане дійсно корисною і сприятиме більшій поінформованості населення міста Ковель.


#КовельПост

Коментарі

Читайте також

Запрошуємо до співпраці з КовельPost

Запрошуємо до співпраці з КовельPost
Інформаційний ресурс КовельPost невпинно завойовує довіру своїх читачів та дописувачів. Ми постійно оновлюємо функціонал з однією метою - зробити сайт зручним у користуванні. Пишіть, спілкуйтеся, діліться враженнями, робіть посилання у соцмережах.

З Днем залізничника, ковельчани!

З Днем залізничника, ковельчани!
4 листопада 1861 року з Відня до залізничного вокзалу Львова прибув перший поїзд. Цей день вважається початком історії залізниць в Україні і професійним святом залізничників.