1. Головна
  2. Новини
  3. Замість масок вчителі носитимуть захисні щитки

Замість масок вчителі носитимуть захисні щитки

Міністерство охорони здоров'я змінило вимоги до носіння засобів індивідуального захисту вчителями. Замість масок вони використовуватимуть спеціальні щитки. Повідомляє "Суспільне".

- Під час проведення уроків, ми вчителям будемо дозволяти носити не маску на обличчі, а захисний прозорий щиток, який виконує ті ж самі функції, але дозволяє проводити освітній процес, використовувати і передавати всі емоції педагога, — сказав головний санітарний лікар Віктор Ляшко під час брифінгу.

Нагадаємо, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що з 1 вересня школи відкриють, але вони працюватимуть тільки до того часу, поки не буде перевищений епідпоріг захворювання на коронавірус. Раніше повідомлялося про чотири сценарії навчання у школах з 1 вересня в умовах карантину. Також міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що ні діти, ні співробітники навчальних закладів не допускатимуться до школи з температурою, вищою за 37,2 градуса.

#Карантин #Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковелі перевірили дотримання протиепідемічних вимог у громадському транспорті

У Ковелі перевірили дотримання протиепідемічних вимог у громадському транспорті
Представники патрульної поліції та міської влади акцентували увагу водіїв на недопущенні порушень маскового режиму та перевезення більшої кількості пасажирів, ніж місць для сидіння.

Через карантин міський бюджет Ковеля недоотримав понад 3 млн грн податків на доходи фізичних осіб

Через карантин міський бюджет Ковеля  недоотримав понад 3 млн грн податків на доходи фізичних осіб
Значна частина платників - суб’єктів господарської діяльності, скоротили або припинили діяльність, внаслідок чого відбулось обмеження трудової діяльності, зменшення заробітних плат.