1. Головна
  2. Новини
  3. Єгипет запровадив для туристів обов'язкове проходження ПЛР-тесту

Єгипет запровадив для туристів обов'язкове проходження ПЛР-тесту

Як повідомляє Посольство України в Єгипті / Embassy of Ukraine in Egypt, відповідно до рішення Уряду АРЄ, закріпленого в офіційному листі Профілактичного сектору Міністерства охорони здоров’я та народонаселення АРЄ (далі – МОЗ АРЄ) №18/2020, з 01 вересня ц.р. всі без виключення громадяни віком від 6 років, включно із громадянами Єгипту, які перетинатимуть єгипетський державний кордон, зобов’язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин до прибуття, що відповідатиме таким вимогам:

- Сертифікат має обов’язково містити точну дату та час здачі тесту особою;
- Сертифікат має бути виданий офіційною лабораторією, зареєстрованою у державі походження документу, та має містити печатку лабораторії;
- Сертифікат не має містити жодних виправлень, підтирань чи правок;
- Сертифікат має містити інформацію про проведений вид тесту;
- У сертифікаті має бути обов’язково зазначено, що особі було проведено тестування типу RT-PCR.

Громадяни, у яких буде відсутній необхідний сертифікат, не будуть допущені до перетину державного кордону АРЄ до відповідного розпорядження МОЗ АРЄ та без обов’язкової здачі ПЛР-тесту у визначеній МОЗ АРЄ лабораторії.

У випадку наявності додаткових питань радимо перед плануванням подорожей до АРЄ звернутись до Посольства АРЄ в Україні за уточнюючою інформацією.


#Туризм

Коментарі

Читайте також

Команда Ковельської станції юних туристів стала переможцем 64-х обласних туристичних змагань

Команда Ковельської станції юних туристів стала переможцем 64-х обласних туристичних змагань
Півтори сотні школярів з різних куточків Волині взяли участь у змаганнях зі спортивного туризму. На учасників чекали не лише спортивні випробування, а й боротьба зі спекою та комарами.