1. Головна
  2. Новини
  3. Міський голова підписав контракти з директорами шести освітніх закладів Ковеля

Міський голова підписав контракти з директорами шести освітніх закладів Ковеля

Міський голова Олег Кіндер підписав контракти з переможцями конкурсних відборів на посади директорів закладів загальної середньої освіти — ліцеїв №№ 3, 10 та імені Олени Пчілки та продовжив з тими, хто вперше обійняв посаду два роки тому. Про це повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

ЗЗСО-ліцей №3 імені Лесі Українки очолить новий керівник Василь Оксентюк, колектив ліцею імені Олени Пчілки і надалі працюватиме з Оленою Вальчук, ЗЗСО-ліцей №10 - зі Світланою Шворак.

З новопризначеним директором контракт укладено на два роки, які мають стаж на цій посаді - на шість.

Також на 4 роки пролонговано контракти з керівниками ЗЗСО №6 Оленою Харитоновою, ЗЗСО №9 Сергієм Бідненком, ЗЗСО №12 Ігорем Щурем.

Олег Олексійович схвально відгукнувся про роботу кожного: “Спасибі усім за професіоналізм, хороші результати та напрацювання, уміння організувати навчальний процес ”.

Також попросив дуже відповідально поставитись до нових вимог і ретельно виконувати усі рекомендації Уряду, головного санітарного лікаря, аби не допустити поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Олег Кіндер зауважив, що освіта для Ковеля – це пріоритетний напрямок у його розвитку. За останні роки зроблено дуже багато для зміцнення матеріально-технічної бази закладів. Він запевнив, що міська влада і далі не стоятиме осторонь і пообіцяв свою підтримку і допомогу у вирішенні важливих питань.

Міський голова разом зі своїм заступником Ігорем Прокопівим та начальником управління освіти Віктором Бичковським привітали усіх, побажали удачі, реалізації планів та задумів та успішного навчального року.


#Освіта

Коментарі

Читайте також

Перший дзвоник у Ковелі проведуть без батьків і у різних форматах: у класах та на вулиці

Перший дзвоник у Ковелі проведуть без батьків і у різних форматах: у класах та на вулиці
Як повідомили в управлінні освіти, у школах міста запроваджується гнучка структура навчального року. Передбачена можливість змінювати терміни канікул, початок і завершення семестрів.

На зарплати вчителям сіл, приєднаних до Ковеля, може не вистачити 10 млн грн

На зарплати вчителям сіл, приєднаних до Ковеля, може не вистачити 10 млн грн
Аби сільські педагоги у 2021 році не залишилися без зарплатні, депутати міської ради звернулися до Уряду, щоб внести зміни до чинного механізму розрахунку освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

У Ковелі створили Центр професійного розвитку педагогічних працівників

У Ковелі створили Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Він сприятиме підвищенню фахового рівня працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти та Ковельського інклюзивно-ресурсного центру. Крім того, освітянам надаватимуть методичну та психологічну підтримку.