1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі з професійним святом урочисто привітали працівників освіти

У Ковелі з професійним святом урочисто привітали працівників освіти

У Палаці учнівської молоді відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти, - пишуть на офіційному сайті Ковельської міської ради.

У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційний формат святкувань було дещо змінено і на захід запрошено обмежену кількість учасників.

З професійним святом освітян Ковеля привітав міський голова Олег Кіндер. Він наголосив, що цього року немає можливості зібратись у більш широкому колі. Наразі перед усіма стоїть спільне завдання – дотримуватися санітарної безпеки, захистити себе та оточуючих, роблячи все необхідне для попередження подальшого поширення COVID — 19.

Олег Олексійович зазначив, що працювати в умовах карантину дуже складно, освітянам довелось швидко перебудовуватись, освоювати нові технології. Він, як дідусь, переконався в цьому на власному досвіді. Разом з тим, і реформування галузі теж триває і учитель постійно має йти в ногу з часом.

Він подякував педагогам міста за титанічну роботу, відданість професії, мудрість і терпіння, професіоналізм та відзначив вагому роль вчителя у вихованні юних ковельчан, тих, кому творити майбутнє свого міста, країни. Керівник міста побажав усім подальших успіхів, натхнення, взаєморозуміння зі своїми вихованцями, міцного здоров’я та родинного благополуччя.

- Спільно нам багато вдалось зробити для розвитку наших шкіл, садочків. Цю роботу необхідно продовжувати і надалі, працювати над тим, щоб організація навчально-виховного процесу відповідала і тим викликам часу, в яких ми нині перебуваємо, – наголосив Олег Кіндер.

18 педагогів міста, серед яких вчителі, вихователі, керівники навчальних закладів, отримали Грамоти та пам’ятні подарунки, які вручили міський голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів.

Звучали вітання і від начальника управління освіти Віктора Бичковського та голови профспілки працівників освіти Ігоря Сезьоміна, які подякували колегам за їх щоденну наполегливу і творчу працю та нагородили представників галузі.

До присутніх на урочистостях звернулися і батьки дітей четвертого дитсадка, в якому виховуються хлопчики і дівчатка, які мають проблеми зі здоров’ям.

Вони передали Подяки керівнику закладу Вікторії Ткачук-Куліковській та начальнику управління освіти Віктору Бичковському. В них йдеться: за вагомий особистий внесок, високу відповідальність та професіоналізм у розвитку інклюзивної освіти та переконливі успіхи у навчально-виховному процесі дітей з особливими освітніми потребами.

Святкового настрою освітянам додали номери танцювальних колективів. На сцені Палацу виступали «Барвінок» та «Беллатрікс». Також порадував своєю творчістю ансамбль ”Награш” Ковельської школи мистецтв разом із солістами Андрієм Мигулею та Іриною Корнелюк.

Крім того, присутні мали нагоду переглянути відео концерт представників усіх дитсадків та шкіл міста.


#Освіта

Коментарі

Читайте також

Вихованці станції юних техніків м. Ковеля – призери обласних змагань з судномодельного спорту

Вихованці станції юних техніків м. Ковеля –  призери обласних змагань з судномодельного спорту
Учасники демонстрували власні розробки моделей військових, цивільних суден з механічними двигунами, радіокерованих моделей катерів з електричним двигуном і гребним гвинтом та ін.

У ліцеї № 3 імені Лесі Українки м. Ковеля відбувся конкурс стріт-арт на асфальті «Ми пішоходи!»

У ліцеї № 3 імені Лесі Українки  м. Ковеля відбувся конкурс стріт-арт на асфальті «Ми пішоходи!»
Низка заходів пройшла під гаслом «Твій друг - безпечний рух!», метою яких було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, заміських дорогах, у транспорті, профілактика дорожньо-транспортного травматизму.