1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські школярі зібрали та відправили благодійну допомогу для бійців на передову

Ковельські школярі зібрали та відправили благодійну допомогу для бійців на передову

Серед учнів закладу загальної середньої освіти №8 було організовано благодійну акцію "Повертайтесь живими!" Активну участь в акції взяли також педагогічний та батьківський колективи. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук заступник директора навчального закладу Антоніна Цешинська.

- ЗЗСО №8 - заклад милосердя. Тут активно працюють волонтерські загони. Сьогодні, у дуже нелегкий для країни час, десятки тисяч патріотів обороняють від терористів свободу та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді, - зауважує педагог.


Волонтери доправлять на Схід зібрану допомогу, листи та учнівські малюнки, а також побажання, щоб воїнів від небезпеки оберігали ангели і вони повертались додому живими з перемогою.



#Благодійність #Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковельське МТМО надійшла чергова благодійна допомога

У Ковельське МТМО надійшла чергова благодійна допомога
Представники Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» уже вкотре привезли у Ковель товари медичного призначення. Співпраця з доброчинною організацією триває вже багато років.