1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі зірвали сесійне засідання

У Ковелі зірвали сесійне засідання

Друге пленарне засідання 32-ї сесії міської ради було зірване фактично ще й не розпочавшись. При оголошенні запитів і звернень ситуація, спровокована фракцією УКРОП, вийшла з-під контролю. Невдоволені мешканці вулиці Назарія Яремчука вимагали негайного вирішення питання щодо ремонту та водовідведення їх вулиці та включення цих робіт в бюджет 2018 року, - повідомила секретар міської ради Віра Федосюк на своїй сторінці у Фейсбук.


Пояснення міського голови Олега Кіндера про те, що в бюджеті 2018 року передбачені кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для влаштування водовідведення на вулиці Назарія Яремчука, учасників акції не влаштували. Олег Кіндер намагався пояснити людям, що без відповідної документації, у якій буде чітко визначено перелік робіт та їх вартість, зробити водовідведення та ремонт дороги, а тим більше фінансувати (прописати в бюджеті 2018р.) неможливо, так як невідома сума цих робіт. Це можна буде зробити при розподілі залишків бюджету 2017 р. в лютому або з перевиконання бюджету в липні 2018 року.

Мешканці, які прибули на сесію, слухати міського голову відмовилися, а депутати від УКРОПу їх ще більше підбурювали і не давали почути. Тому робота сесії була зірвана.

Оскільки в такій обстановці не було можливості продовжувати засідання сесії, міський голова оголосив перерву спочатку до 11.00, а потім продовжив до 12.00.

Аби вирішити ситуацію з підтопленням, на яке скаржаться мешканці вулиці Назарія Яремчука, міський голова Олег Кіндер, його заступник Андрій Товстига, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства разом з депутатами виїхали на місце. Наразі перебувають там.

#Депутати #ВіраФедосюк #СесіяМіськоїРади

Коментарі

Читайте також

Ковельські волонтери передали сьогодні в АТО маскувальні сітки

Ковельські волонтери передали сьогодні в АТО маскувальні сітки
Їх плетуть у громадській організації “Храм Надії”. Крім того, за сприяння благодійників вони відправляють на передову продукти харчування, одяг, засоби гігієни, солодощі, сушені фрукти і трави.

Депутати «подякували» забудовнику за відремонтовану у Ковелі зупинку

Депутати «подякували» забудовнику за відремонтовану у Ковелі зупинку
Інвестор за власний кошт оновив зупинку громадського транспорту, а обранці громади того ж дня не проголосували за необхідне будівельній компанії рішення, яке виносилось на сесію як невідкладне.