1. Головна
  2. Новини
  3. Депутати міської ради посприяли в організації відпочинку людей з особливими потребами

Депутати міської ради посприяли в організації відпочинку людей з особливими потребами

З ініціативи активіста з питань культури громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Лисюка Володимира відбувся день рибалки на території МПП «Козацька застава», неподалік Ковеля. Про це повідомляє Ольга Яренчук, прес-секретар громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії».

Усі були раді зустрічі після довгих жорстких карантинних обмежень. Риболовля відбувалась на поплавкову вудку. Учасники дійства отримали неймовірні емоції і задоволення.

Грамотами відзначені в номінаціях «Найбільша риба» - Мороз Віктор, «Найменша риба» - Лисюк Володимир. Третє місце посіли Майданець Арсен і Сахарук Вадим, друге - Набруско Євген і Сахарук Максим, переможцями стали Паталій Борис і Паталій Богдана.

Після хорошого улову був смачний обід та відпочинок на природі. Любителі гри в боча удосконалювали свою майстерність.

Подяки від громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» за сприяння в заході отримали депутати Ковельської міськради Печенюк Микола і Пініс Ігор, які не словом, а ділом підтримують осіб з інвалідністю.

#Дозвілля

Коментарі

Читайте також

«100 ідей для дітей»: у Ковелі відбувся ярмарок ремесел. Яким професіям навчали малечу? ФОТО

«100 ідей для дітей»: у Ковелі відбувся ярмарок ремесел. Яким професіям навчали малечу? ФОТО
У парку культури і відпочинку імені Лесі Українки пізнавальний захід зібрав сотні дітей, які залюбки переймали знання та навички фахівців різних галузей, опановували ази цікавих професій та ремесел.