1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковельському районі правоохоронці провели ряд обшуків

У Ковельському районі правоохоронці провели ряд обшуків

10 червня співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно із працівниками Ковельського районного управління поліції та відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області провели вісім санкціонованих обшуків на території міста та району. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Заходи проводилися у рамках кримінального провадження розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У головного фігуранта по справі, 17-річного жителя Ковельського району, поліцейські під час обшуку вилучили паперовий згорток з речовою, схожою на канабіс, вагою близько 5 г, пристрій для вживання наркотичного засобу, банківські картки та 2 мобільних телефони. До слова, йому слідчі уже повідомили про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут наркотиків.

Окрім цього у інших фігурантів поліцейські вилучили близько 15 г канабісу, пристрій для його вживання, 10 мобільних телефонів, банківські картки та два пістолети. Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Досудове розслідування триває.

#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також