1. Головна
  2. Новини
  3. Новорічне свято для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, влаштували у Ковелі

Новорічне свято для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, влаштували у Ковелі

У Палаці учнівської молоді ім. І. Франка з ініціативи служби у справах дітей, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось новорічне свято для хлопчиків і дівчаток з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, - пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Юні ковельчани співали пісні, танцювали навколо ялинки, декламували вірші, бавилися з Дідом Морозом, Снігуронькою, сніговиком, пінгвінами та казковими героями з популярних мультфільмів. Загалом звідусіль віяло добром та позитивом. Усе це зачарувало й батьків, які були присутні на заході.

З вітальним словом до учасників новорічного ранку звернулась начальник служби у справах дітей Жанна Вельма. Вона побажала усім гарного настрою, здоров’я, благополуччя, затишку у домівках і, щоб прийдешній рік видався мирним та багатим на добро.

На завершення свята ще один приємний сюрприз – дітворі вручили подарунки від міського голови.

Організатори заходу подякували за підтримку та допомогу працівникам та вихованцям Палацу: гуртку «Старшокласник», культорганізатору Богуславі Петерчук.


Служба у справах дітей

#НоворічнаЯлинка #НовийРік

Коментарі

Читайте також

З новим роком, ковельчани!

З новим роком, ковельчани!
Побажання від КовельPost та новорічно-різдвяна пісня «Jingle Bells» українською мовою у подарунок.

Де й коли у Ковелі можна буде придбати живу ялинку?

Де й коли у Ковелі можна буде придбати живу ялинку?
“Усі хвойні дерева, які продаватимуться, мають бути “чіповані”. Саме це є свідченням їх легального походження”, - інспектор Державної екологічної інспекції у Волинській області Андрій Гаврилюк.