1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Ковельчанам нагадали про столітню боротьбу України з агресором

Ковельчанам нагадали про столітню боротьбу України з агресором

Історія нашої держави насичена різними героїчними подвигами громадян, котрі боролись за існування України з агресором. На даний час вказана боротьба продовжується проти кремлівського окупанта, який своїми агресивними діями намагається знищити українську націю.

Про столітню боротьбу України з агресором, суспільству нагадують плакати, які розміщені на центральних вулицях міста Ковеля.

Доки Збройні Сили України стримують навалу регулярних військ РФ, українська спецслужба, співробітники якої воюючи на видимих і невидимих фронтах ефективно захищають національні інтереси держави та протидіють підступним викликам гібридної агресії РФ проти нашої країни. Їхня професійна робота неодноразово зривала підлі спроби російських спецслужб дестабілізувати ситуацію в Україні, розхитати обороноздатність війська та посилити паніку і хаос на українських землях. Тому потрібно пам’ятати, що на захисті безпеки держави стоять мужні хлопці, які готові віддати своє життя, щоб зберегти право України на мирне існування.

Ваша безпека – наша турбота!

#гібридна_війна #агресія_рф #СБУ #зсу #україна #ковель
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Крим: справедливість невдовзі буде відновлено

Крим: справедливість невдовзі буде відновлено
Цього року виповнилась вже четверта річниця з моменту анексії Криму Російською Федерацією. Всі ми добре пам’ятаємо, як на півострів почали проникати «зелені чоловічки», які захоплювали головні адміністративні будинки.