1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм Махнюком

У Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм Махнюком

У нашій громаді сьогодні дуже важкий день. Знову пронизує серце журна мелодія-реквієм «Гей, плине кача…». Непросто усвідомити, що молоде життя обірвала війна. Юрію Махнюку було лише 23.
У Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм Махнюком
Серед тих, хто прийшов попрощатися з Героєм-земляком – учні та вчителі зі школи №9, де він навчався, студенти й викладачі промислово-економічного коледжу, де Юрій здобував освіту, його друзі з Луцького національного технічного університету. У цьому виші наш Герой отримав спеціальність інженера. А у 2020 році став працівником міжнародної компанії Modern-Expo.
У Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм Махнюком

“Кажуть, що найтемніший ранок – перед світанком. Юра наблизив для нас його. Ми зобов’язані вистояти, тому що він залишив нам кредо свого життя: “Я не можу опускати руки”. Кожен з нас сьогодні на своєму місці має робити максимум задля того, щоб те, за що поклав життя Юрій, справдилось: Україна була успішною, демократичною, незалежною, європейською державою. Ми завжди пам’ятатимемо його подвиг. Щирі співчуття батькам. Спасибі Вам за сина”, – звернувся до присутніх міський голова Ігор Чайка.
Коли слухаєш про життя хлопця, розумієш: це був гарний син для батьків, кращий учень для школи, чудовий друг, хороший партнер для колег по роботі, надійний побратим, надзвичайно прекрасна людина.
У Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм Махнюком
Перша вчителька Юрія пригадує, яким він був світлим і добрим. Вона принесла його фото з першого вересня, коли він маленьким прийшов до школи. Чи міг хтось тоді подумати, що першого вересня 2022 року ворожа куля обірве всі його мрії і плани.
У Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм Махнюком
Всі ці дні до 10 жовтня рідні, друзі вірили і надіялись, що Юра буде жити, але мінно-вибухова травма виявилась смертельною.

Спочивай з миром, наш воїне, Герою! Вічна тобі пам’ять!
У Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм МахнюкомУ Ковелі попрощались з Героєм - Юрієм Махнюком


Джерело - офіційний сайт Ковельської міської ради

#СкорботніЗаходи #ВійнаЗросією

Коментарі

Читайте також

Ковельчани віддали шану Герою Леоніду Килибі

Ковельчани віддали шану Герою Леоніду Килибі
У Леоніда залишилася дружина Тетяна, донька Богдана, маленький онук Андрійко, син Петро, який теж з лютого боронить Україну. Сьогодні він приїхав, щоб попрощатись з батьком.