1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські веслувальники здобули срібні медалі на чемпіонаті світу в Португалії

Ковельські веслувальники здобули срібні медалі на чемпіонаті світу в Португалії

Українські веслувальники стали призерами у третій день чемпіонату світу з веслування на байдарках та каное, що проходив у Монтемор-у-Велью в Португалії. Про це повідомляє прес-служба Федерації каное України.

Збірну України представляли 18 чоловіків і 8 жінок. 26 українських веслувальників боролися за медалі у 24-х видах програми, 11 з яких є олімпійськими.

Збірна каноїстів здобула срібні медалі, фінішувавши другими на дистанції 500 м (1:36,726). Крім того, бронзові нагороди для збірної України вибороли спортсменки у байдарці-двійці на дистанції 200 метрів.

У складі каное-четвірки: ковельчани Юрій Вандюк та Андрій Рибачок, а також Олег Боровик з Полтави та уродженець Ковеля Едуард Шеметило, який зараз виступає за Полтаву. Таким чином ця четвірка до європейського срібла додала ще й світове. Готували спортсменів до змагань: заслужені тренери України - Федір Семенюк та Василь Прохорук (Волинська обласна СДЮШОР «Олімп»).


#Веслування #Спорт

Коментарі

Читайте також

Ковельські веслувальники показали високі результати на чемпіонаті України

Ковельські веслувальники показали високі результати на чемпіонаті України
Найтитулованіші спортсмени цих змагань - Віктор Свиридюк, у якого п'ять золотих та дві срібних медалі, та шестиразовий призер Володимир Троцюк: 3 «золота», 1 «срібло» та дві «бронзи».