1. Головна
  2. Новини
  3. Засуджених Ковельської виховної колонії вчили розуміти музику

Засуджених Ковельської виховної колонії вчили розуміти музику

1 жовтня уся прогресивна світова спільнота відзначає Міжнародний день музики. З нагоди свята у ДУ «Ковельська виховна колонія» було проведено виховну годину на тему: «Мелодії серця». Про це йдеться у дописі на сторінці виховної колонії у мережі Фейсбук.

Ведуча заходу, завідувач клубу установи Оксана Мизовець, розповіла про те, що свято було започатковане 1975 року за рішенням ЮНЕСКО. Одним з ініціаторів заснування Міжнародного дня музики був композитор-класик ХХ століття Дмитро Шостакович. Цьому дню приурочені великі концертні програми за участю кращих артистів й колективів.

Вихованці дізналися багато цікавого про вплив музичного мистецтва на особистість людини, її психоемоційний стан, про лікувальні властивості музики. Подискутували на тему власних музичних уподобань, поділилися враженнями щодо улюблених жанрів музики.

Жваве обговорення викликав перегляд відеосюжету «Незвичні музичні інструменти». Із захопленням підлітки сприймали маловідомі біографічні факти з життя композиторів.
Проведена гра «Впізнай за тембром» розважила вихованців, а жарти про музичне мистецтво додали настрою.

У залі панувала легка, невимушена атмосфера, де кожен із присутніх спробував відчути і сприйняти саме «свою» музику…


#ВиховнаКолонія

Коментарі

Читайте також

У Ковелі змагались неповнолітні засуджені

У Ковелі змагались неповнолітні засуджені
У виховній колонії провели 29-у заочну літню спартакіаду. Переможці нагороджені медалями, кубками, грамотами, спортивним інвентарем та солодкими призами.