1. Головна
  2. Новини
  3. Письменник Макс Кідрук презентуватиме нову книгу в Ковелі в рамках всеукраїнського туру

Письменник Макс Кідрук презентуватиме нову книгу в Ковелі в рамках всеукраїнського туру

Ковельська центральна районна бібліотека запрошує ковельчан та гостей міста долучитися до цікавого та змістовного заходу.

Український письменник Макс Кідрук вирушив у всеукраїнський тур з презентацією нового роману «Де немає Бога». 25 жовтня о 13.00 відбудеться презентація книги в Ковельській центральній районній бібліотеці. Усіх бажаючих запрошують до читальної зали книгозбірні (вул. Степана Бандери, 2).

Книга «Де немає Бога» описує ситуацію, коли група людей вижила після авіакатастрофи в одному з найнедоступніших місць планети. Цей роман – спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль. У місці, де немає Бога.

Максим Кідрук – мандрівник і письменник, один з найбільш відомих та продуктивних українських письменників. Автор книг «Мексиканські хроніки», «Навіжені в Мексиці», «Навіжені в Перу», «Подорож на Пуп Землі» та інших.


#Бібліотека #Дозвілля

Коментарі

Читайте також

16 жовтня у Ковелі відбудеться зустріч з бійцем-добровольцем, волонтером, автором і виконавцем пісень, народжених в боях за Україну

16 жовтня у Ковелі відбудеться зустріч з бійцем-добровольцем, волонтером, автором і виконавцем пісень, народжених в боях за Україну
Гостем Ковельської центральної районної бібліотеки буде відомий волинський бард, учасник АТО Юрій Щербик, який є лауреатом фестивалів авторської та патріотичної пісні.