1. Головна
  2. Новини
  3. На Донеччину доставили малюнки, які для українських бійців малювали діти з Ковеля та Люблинця

На Донеччину доставили малюнки, які для українських бійців малювали діти з Ковеля та Люблинця

Про поїздку на Донеччину розповів депутат Волинської обласної ради Юрій Поліщук на своїй сторінці у Фейсбук.

"Разом із першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком та побратимами із волонтерського «Легіону Свободи» на минулих вихідних відвідав наших воїнів у зоні АТО... У Слов’янську зустрілись із командиром роти батальйону «Січ» Максом «Лютим», а в Попасній, Золотому, Гірському з воїнами батальйону національної гвардії імені генерала Кульчицького та 14 окремої механізованої бригади ЗСУ. Під час поїздки виконав особливе доручення від учнів та вихованців освітніх закладів Ковеля та Люблинецької школи мистецтв, а саме, передав нашим воїнам листи, малюнки та привітання з Днем захисника України," - йдеться у дописі.

Серед доставленого бійцям на передову – продукти харчування будматеріали та інструменти, миючі засоби, тактичні ножі, біноклі, рукавички і комбінезони, медикаменти та ін.

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (директор - Інна Третяк) щиро дякує дітям за участь у патріотичній акції "Напиши лист солдату", а волонтерам - за допомогу.


#ДопомогаАТО #Благодійність #Волонтери

Коментарі

Читайте також

Ковельчанин Богдан Оксентюк на «Іграх Нескорених» здобув срібну та бронзову нагороди ВІДЕО

Ковельчанин Богдан Оксентюк на «Іграх Нескорених» здобув срібну та бронзову нагороди ВІДЕО
«Для мене, як для діючого військовослужбовця, Ігри Нескорених — це, в першу чергу, можливість показати іншим травмованим бійцям, що й після поранення можна продовжувати жити повноцінним життям».

«Зігрій душу» - чотири роки діяльності. Від волонтерського проекту - до потужної громадської організації

«Зігрій душу» - чотири роки діяльності. Від волонтерського проекту - до потужної громадської організації
У 2014-му ковельчанка Анна Лисакова організувала першу реабілітацію на Шацьких озерах для військових після Іловайського котла. Позаду - 34 реабілітації по всьому світу та в Україні для понад 600 бійців.