1. Головна
  2. Новини
  3. Дві ковельські школярки - серед переможців англомовного конкурсу креативного письма Write On

Дві ковельські школярки - серед переможців англомовного конкурсу креативного письма Write On

На початку лютого у Ковелі відбувся Всеукраїнський конкурс з письма Write On, який щорічно організовується волонтерами Корпусу Миру США. Він одночасно проходив у різних містах України. Ініціативу та організацію заходу у Ковелі взяли на себе Кесіді Кремтон, Емі Шоу та Сюзі Кью, які нині працюють у нашому місті. Участь у конкурсі взяли 68 дітей з різних шкіл м. Ковеля.

Діти самостійно писали різні історії. Головне, щоб вони не складалися із завчених стандартних фраз, а були креативними і цікавими. Оцінювалися їхні ідеї, вміння подати розповідь, і, звичайно, граматика. Крім того, конкурсанти виконували завдання, які відрізнялися своєю складністю в залежності від класу.

Переможцями на міському, а згодом і на обласному рівні, Всеукраїнського конкурсу креативного письма Write On стали учениці Центру іноземних мов EuroFuture - Москалик Саша (11 клас, НВК №13) та Цимбал Віка (6 клас, міська гімназія). Тепер вони представлятимуть Волинську область серед знавців англійської зі всієї України. Саме такі перемоги є найкращим доказом професійності викладачів EuroFuture і таланту та наполегливості учнів.

Центр іноземних мов EuroFuture вітає з перемогою своїх вихованок і бажає подальших успіхів!

#EuroFuture #Освіта #КорпусМиру #Волонтери

Коментарі

Читайте також

У Ковелі відбувся форум для вчителів англійської мови за участю волонтерів Корпусу Миру США та студентів-волонтерів з Туреччини

У Ковелі відбувся форум для вчителів англійської мови за участю волонтерів Корпусу Миру США та студентів-волонтерів з Туреччини
Вперше Центр іноземних мов EuroFuture High School запросив до участі у щорічному форумі викладачів з Ковеля, Володимира-Волинського, Каменя-Каширського та Нововолинська.