1. Головна
  2. Новини
  3. Поліцейські вилучили у ковельчанина боєприпаси

Поліцейські вилучили у ковельчанина боєприпаси

Учора, 3 квітня, поліцейські під час санкціонованого обшуку виявили у помешканні 62-річного ковельчанина 40 патронів різного калібру та речовину, зовні схожу на порох вагою близько 20 грамів. Повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області © Офіційний сайт Національної поліції.

За фактом незаконного поводження із боєприпасами слідчі відкрили кримінальне провадження.

Боєприпаси поліцейські вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Триває слідство.



#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Ковельчанка Олена Нивчик - героїня всеукраїнської інформаційної кампанії з популяризації служби в поліції

Ковельчанка Олена Нивчик -  героїня всеукраїнської інформаційної кампанії з популяризації служби в поліції
Випускниця Національної академії внутрішніх справ, майстер спорту України з боротьби самбо. Рекламний щит з її зображенням та гаслом «Наш поліцейський – наш чемпіон» встановили на вулиці Варшавській у Ковелі.

З 1 по 30 квітня ковельчани можуть добровільно здати зброю, спецзасоби та боєприпаси

З 1 по 30 квітня ковельчани можуть добровільно здати зброю, спецзасоби та боєприпаси
Якщо вони зберігаються у них незаконно. За добровільну здачу зброї правоохоронцям, вони звільняються від кримінальної відповідальності або ж зможуть офіційно її зареєструвати.