1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські школярі - бронзові призери обласного турніру зі спортивного орієнтування ФОТО

Ковельські школярі - бронзові призери обласного турніру зі спортивного орієнтування ФОТО

У Ковелі завершився 47-й чемпіонат області зі спортивного орієнтування серед школярів.

Три дні цікавих дистанцій на новостворених картах, запекла боротьба, нові знайомства та спілкування з давніми друзями. Як проходили змагання розповідають на сторінці Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій у Фейсбук.

У чемпіонаті взяли участь команди з міст, районів та ОТГ Волині. Загалом понад 200 школярів. Першого дня учасники змагалися у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Наступні дні - у лісопосадці поблизу с.Зелена Ковельського району.

- Щирі вітання переможцям та призерам в особистому заліку та в естафеті! 90 прізвищ тут не можемо згадати. Велика подяка за щиру турботу, піклування та сприяння в організації змагань управлінню освіти м.Ковеля, в особі начальника Бичковського В.В., директору ЗОШ №10 Шворак С.І., колективу станції юних туристів та її директору Хаймик Т.О.,- йдеться у дописі Центру туризму.


У командному підсумку на всіх дистанціях та у загальному заліку перемогу святкували орієнтувальники з Луцька, срібні нагороди отримала команда Старовижівського району та замкнули трійку призерів господарі змагань - ковельчани.


#Туризм #Спорт #Освіта

Коментарі

Читайте також

Юні ковельські туристи зайняли третє місце на чемпіонаті Волині з пішохідного туризму

Юні ковельські туристи зайняли третє місце на чемпіонаті Волині з пішохідного туризму
Вихованці Ірини Артемук достойно представили місто Ковель. У змаганнях взяли участь близько 50 спортсменів, які показали свої вміння та навички, набуті під час занять в туристсько-спортивних гуртках.