1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі вшанували матерів загиблих Героїв АТО

У Ковелі вшанували матерів загиблих Героїв АТО

Напередодні свята - Дня матері, заступник міського голови Ігор Прокопів разом з начальником управління соціального захисту Софією Сагаль та директором міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інною Третяк, керівниками осередків Спілки учасників бойових дій в АТО “Побратими України” Юрієм Ганджалою та Олександром Власюком відвідали матерів загиблих Героїв АТО. Про це повідомили у міськраді.

На жаль, війна на сході забрала життя 16-ти жителів Ковеля та Ковельського району. У нашому місті мешкає шестеро матерів, сини яких не повернулись додому.

Під час зустрічі Ігор Прокопів подякував ковельчанкам за синів-Героїв, висловив глибокі співчуття та вручив їм квіти, матеріальну допомогу від міської влади. Хлопці теж приїхали до мам загиблих бойових побратимів з подарунками та щирими словами підтримки.

Представники міської влади та соціальних служб завітали й у сім’ї, у яких виховуються прийомні діти. Привітали матерів та вручили подарунки.


#СоціальнийЗахист #ДопомогаАТО

Коментарі

Читайте також

У Ковелі майже двом тисячам ветеранів війни виплачено разову грошову допомогу

У Ковелі майже двом тисячам ветеранів війни виплачено разову грошову допомогу
Особи, які не одержали кошти до 5 травня, і яким згідно постанови Кабміну ця виплата передбачена, повинні звернутися до управління соціального захисту населення виконавчого комітету.

У Ковелі подбали про свято для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах

У Ковелі подбали про свято для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах
Чотири десятки самотніх ковельчан літнього віку та сімнадцятеро одиноких, які залишилися без даху над головою та постійно проживають у відділенні стаціонарного догляду, отримали Великодні подарунки.