1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі місцеві підприємці допомагають родинам, які опинилися у скруті

У Ковелі місцеві підприємці допомагають родинам, які опинилися у скруті

Працівники Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді продовжують робити добрі справи, об'єднуючи навколо себе небайдужих людей, які мають бажання допомагати іншим. У цьому сприяють і місцеві підприємці. Уже вкотре було зібрано допомогу для ковельських сімей, які опинилися у скрутному становищі.

- Одним з пріоритетним напрямків діяльності Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді є підтримка сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, - каже директор Центру Інна Третяк. - Ми створюємо умови, які б допомогли родинам розв'язати життєві негаразди, та повернутися до повноцінного життя. Проте неможливо робити добро без друзів, волонтерів, однодумців.


Нещодавно команда небайдужих ковельчан з ТзОВ "ДЛК Компані" зібрали чималу гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, дитячої косметики, підгузків, одягу, взуття, речей для побуту, яку було передано родинам, що виховують діток і потребують підтримки.

- Ми щиро вдячні "ДЛК Компані" за підтримку та небайдужість! Бажаємо Вам міцного здоров'я, радості та злагоди! Сподіваємось, що такі спільні кроки у роботі будуть гарною опорою для збереження сімей, їхнього добробуту.



#СоціальнийЗахист

Коментарі

  • Маша
    Я хочу щоби ви зняли відео про центр
    Відповісти

Читайте також