1. Головна
  2. Новини
  3. Випускники Ковельської виховної колонії отримали документи про здобуття освіти

Випускники Ковельської виховної колонії отримали документи про здобуття освіти

Випускникам дев’ятого та одинадцятого класів, котрі навчаються у школі Ковельської виховної колонії, вручили свідоцтва про базову та повну загальну середню освіту. Про це повідомили на сторінці установи у соцмережі.

Ось уже не перший рік на початку літа територія освітнього закладу Державної установи «Ковельська виховна колонія» полонить відвідувачів різнобарв’ям кольорів квітів. Тут і нині піони, іриси, лілії, але найбільше дивують всіх – троянди. Це заслуга учителя школи - Валентини Андрощук. Це з її легкої руки на шкільному подвір’ї цвітуть квіти.

Це стало певною символікою до завершення навчального року. Адже в колонії квітів учителям не дарують, як це заведено на волі. Закон забороняє. Та й де взяти квіти чи придбати неповнолітнім засудженим?

Урочисті з нагоди вручення випускникам школи документів про здобуття певного ступеня освіти, відкрив директор школи В.М. Кавюк. Він привітав зі святом, побажав вихованцям усіляких гараздів, а найголовніше - швидше звільнитися з місць покарань і віднайти власну справедливу дорогу у своєму житті.

З напутніми і привітальними словами до випускників звернувся начальник установи, підполковник внутрішньої служби І.Д. Абрамчук. Привітали їх і вчителі: Скоклюк М.М., та Мазурик С.І. - це класні керівники випускників.

Цього навчального року ЗОШ II-III ст. № 14 ДУ «Ковельська ВК» закінчили і здобули повну загальну середню освіту 9 вихованців, базову загальну середню освіту - троє. Випускники 11-го класу ще складатимуть ЗНО.



#ВиховнаКолонія

Коментарі

Читайте також

У вишитих краватках та з рушниками: як відзначили День вишиванки у Ковельській виховній колонії

У вишитих краватках та з рушниками: як відзначили День вишиванки у Ковельській виховній колонії
Засудженим розповіли, що колись за вишиту сорочку можна було потрапити до в'язниці. Та українці завжди пишалися своїми національними традиціями, вважаючи за честь носити вишиванки.