1. Головна
  2. Новини
  3. Молодь Ковеля з особливими потребами побувала на екскурсії у Львові

Молодь Ковеля з особливими потребами побувала на екскурсії у Львові

Нещодавно завдяки тісній дружбі та співпраці ГО "Реабілітаційний центр" та Церкви блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ в Ковелі відбулася цікава подорож до старовинного Львова. Про поїздку розповіла директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк.

Молодь з обмеженими можливостями мала змогу побачити дивовижні краєвиди казкового міста, прогулятися вузькими вуличками, відчути неймовірний подих століть. Священники Церкви подбали, аби кожен відчув себе щасливим та радісним, тому ретельно підготували маршрут з цікавими екскурсійними зупинками: театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, костел св. Андрія, пам'ятник Т.Г Шевченку...

- Кожна зупинка щоразу дивувала своєю вагомістю в історії створення міста, надихала та збагачувала духовно. Костели, музеї, площі, крамнички - все мало свій аромат старовини та кави... Але тішилась ще від того, коли споглядала на звичну річ - людську радість! Яка вона особлива, по-дитячому справжня! Молодь, що не має можливості швидко рухатись, або взагалі прикута до візка, з іншою вдячністю сприймає подарунки, та по-іншому щаслива. Кожна дрібничка має свою вагу, свою радість, - ділиться враженнями Інна Третяк.


Після ознайомлення з історичним містом, всі вирушили до монастиря св. Альфонса на вул. Замарстинівській. На гостей чекав смачний гарячий обід і тиха молитва. Трішки втомившись, кожен міг насолодитися не тільки гарно приготовленими стравами, а й дбайливо доглянутою територією.

ГО " Реабілітаційний центр" щиро вдячна за підтримку та дружбу Церкві блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ в Ковелі, парафіяльній молодіжній спільноті за супровід та ігумену о. Ігорю монастиря св. Альфонса за гостинність.



#УГКЦ #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

У Храмі Блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ м. Ковеля відзначили свято покровителя парафії

У Храмі Блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ м. Ковеля відзначили свято покровителя парафії
Божественну Літургію очолив Екзарх Луцький Йосафат. Парафіяльний хор виступив з духовно-мистецькою програмою. Діти подарували владиці пам’ятні подарунки, зроблені власноруч.

Забудовника житлового комплексу «Варшавський» у Ковелі відзначили представники Української Греко-Католицької Церкви

Забудовника житлового комплексу «Варшавський» у Ковелі відзначили представники Української Греко-Католицької Церкви
За внесок у будівництво храму блаженного священномученика Василя Величковського у Ковелі отець Євген Задорожний вручив Грамоту директору будівельної компанії.