1. Головна
  2. Новини
  3. Князь, королева Бона та Леся Українка - 23 серпня у Ковелі "оживе" історія міста

Князь, королева Бона та Леся Українка - 23 серпня у Ковелі "оживе" історія міста

23 серпня Ковельський історичний музею підготував низку цікавих, пізнавальних заходів і несподіваних сюрпризів.

- Завітавши до нас, ви отримаєте неймовірні емоції та зможете сфотографуватись біля музейних локацій українського побуту, воєнних часів, радянського періоду та новітньої історії, - запевняють працівники музею.


На вас чекають актори Ковельського експериментального театру-студії "10 ряд 10 місце", котрі перевтіляться в історичні персонажі, пов'язані з минувшиною Ковеля. Буде князь, який завітав до кузні вправного майстра-коваля і замовив у нього для себе меч. Королева Бона Сфорца перенесе вас в епоху середньовіччя, а Леся Українка надихне на добрі справи і творчі успіхи!

Крім того, 23 серпня відкриється одразу дві виставки: фотовиставка з нагоди 30-річчя Ковельського історичного музею та виставка живопису "Палітра рідного краю".


#Музей #ІсторіяКовеля #Виставка

Коментарі

Читайте також

17 травня у Ковельському історичному музеї - день відкритих дверей з нагоди Міжнародного дня музеїв

17 травня у Ковельському історичному музеї - день відкритих дверей з нагоди Міжнародного дня музеїв
Геологічні породи періоду докембрію, рештки кісток найдавніших тварин, прикраси та зброя часів козацтва, піаніно XIX ст., стародруки релігійного характеру, колекція самоварів, автентичний національний одяг та багато іншого. Це варто побачити.

Захисник Донецького аеропорту передав у Ковельський історичний музей цінний експонат

Захисник Донецького аеропорту передав у Ковельський історичний музей цінний експонат
Поблизу села Білашів на Ковельщині знайдено металевий хрестик часів Київської Русі. Аби визначити точну дату та історичну цінність археологічної знахідки, музейники звернулися до фахівців.