1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі провели конкурс кращих бізнес-проектів

У Ковелі провели конкурс кращих бізнес-проектів

29 серпня у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості відбувся фінал конкурсу кращих бізнес-проектів, - повідомляють у у Ковельському центрі розвитку підприємництва.

Нагадаємо, що задля виявлення найперспективніших бізнес-проектів у сфері малого та середнього підприємництва, популяризації кращих бізнес-ідей, міська влада передбачила в бюджеті 2019 року 30 тисяч гривень на відзначення переможців конкурсу «Кращий бізнес-проект».

До участі допускалися бізнес-проекти за різними напрямками діяльності. Кожен мав право подати одну пропозицію. Вони оцінювалися за такими критеріями: оригінальність та обґрунтованість ідеї, соціальна значущість, термін окупності, створення/збереження робочих місць, рівень (розмір) заробітної плати.

Члени конкурсної комісії заслухали цікаві та неординарні ідеї та визначили переможця. Їх імена обіцяли озвучити згодом, коли відбудеться офіційне нагородження переможців конкурсу з врученням грошової винагороди.

Нагадаємо, що торік було обрано двох переможців за кращі ідеї для бізнесу, на започаткування якого вони отримали кошти з міського бюджету.



#ЦентрЗайнятості #МіськийБюджет

Коментарі

Читайте також

Рубрика «Люди міста»: Анатолій Понікарчук зігріває не лише Ковель

Рубрика «Люди міста»: Анатолій Понікарчук зігріває не лише Ковель
Підприємство ТОВ «Волинь-Кальвіс» успішно працює в сфері виробництва твердопаливних котлів уже багато років. Його продукція конкурентоспроможна не тільки в Україні, але й на європейському ринку.

У Ковелі проводять заходи в рамках Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня

У Ковелі проводять заходи в рамках Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня
Ковельський міськрайонний центр зайнятості інформує громадян з питань протидії торгівлі людьми, нелегальної міграції та експлуатації дитячої праці.