1. Головна
  2. Новини
  3. Діти, які потребують соціального захисту, вивчали історію Ковеля у місцевому музеї

Діти, які потребують соціального захисту, вивчали історію Ковеля у місцевому музеї

Нещодавно Ковельський історичний музей гостинно приймав діток, сім'ї, яких перебувають у складних життєвих обставинах. Для них було проведено цікавий історично-пізнавальний квест “Стежками історії рідного міста”. Розповідає директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк.

До проведення заходу приєдналась інспектор ювенальної превенції Ковельського ВП Тетяна Козій.

Спільно з дорослими маленькі дослідники мали можливість стати справжніми мандрівниками часу. Мирослава Мороз, головний зберігач фондів музею, подбала про те, аби подорож була не тільки інформативною, а й цікавою.

Креативні завдання та загадки чекали допитливих ковельчан у кожній залі. Вивчивши мову експонатів, діти швидко навчилися знаходити приховані таємниці цілих епох: ось перша праска, а ось личаки, а хтось здогадався, як на світлинах знайти старовинну аптеку, у якій виготовлялися ліки для самої Лесі Українки.

І так, мандруючи кімната за кімнатою, діти відкривали для себе неймовірно цікаві факти, історичні події пов'язані з історією рідного міста та країни.

На завершення кожен учасник отримав подарунок на пам'ять про цікаву мандрівку часом. Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро дякує Мирославі Мороз за проведення заходу, директору музею Маргариті Матвійчук за сприяння у національно-патріотичному вихованні дітей.



#Музей #ІсторіяКовеля #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також