1. Головна
  2. Новини
  3. Почесному громадянину Ковеля Анатолію Семенюку виповнилося 75 років

Почесному громадянину Ковеля Анатолію Семенюку виповнилося 75 років

Сьогодні 75-літній ювілей відзначає Почесний громадянин міста Ковеля, міський голова 1991-1998 років, відомий поет, письменник і краєзнавець Анатолій Семенюк. З нагоди ювілею у центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч під промовистою назвою «Іду по життю із любов’ю», на яку прийшли представники місцевої влади, духовенство, друзі, рідні, колеги та шанувальники його слова. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Ведучі заходу Ольга Бичковська та Олена Місюра перегорнули сторінки достойної трудової, громадської і творчої діяльності іменинника. Присутнім було презентовано твори із нової збірки поезій А.Семенюка «Клич сизокрилої чайки». Вірші читав сам автор, ведучі, молодь. Аматорські колективи, солісти виконували пісні на його слова. У залі панувала тепла, щира і святкова атмосфера.

Анатолій Семенюк видав вісім поетичних збірок, у співавторстві з композиторами створено десятки пісень. У його доробку є оповідання, нариси, поеми, краєзнавчі дослідження. Матеріали Анатолія Семенюка на актуальні теми, про події з життя громади, знаних людей краю мешканці міста й району читають на сторінках газети «Вісті Ковельщини».

Знаний ковельчанин приймав вітання, слова вдячності та шани, дарунки, квіти. Адресував їх ювіляру і міський голова Олег Кіндер, який, зокрема, пригадав, як легко було вирішувати питання, коли Анатолій Володимирович очолював район електропостачання. Двічі йому довірила громада у непрості 90-і роки керувати містом. Олег Олексійович підкреслив, що іменинник по-справжньому любить життя, Ковель. І сьогодні він – оптиміст, енергійна і небайдужа людина.

З щирими зиченнями звернувся до Анатолія Семенюка й заступник міського голови Ігор Прокопів. За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Ковеля, багаторічну сумлінну працю, активну участь у житті міської громади, плідну краєзнавчу й творчу діяльність вони вручили йому Почесну грамоту міської ради, цінний подарунок та букет.

Тож здоров’я Вам, Анатолію Володимировичу, наснаги, щедрих творчих і життєвих надбань, удачі й оптимізму. Многії Вам літа!


#АнатолійСеменюк #ДеньНародження #Бібліотека

Коментарі

Читайте також

15 листопада у Ковелі відбудеться творчий вечір поета, журналіста і краєзнавця Анатолія Семенюка з нагоди ювілею

15 листопада у Ковелі відбудеться творчий вечір поета, журналіста і краєзнавця Анатолія Семенюка з нагоди ювілею
«Іду по життю з любов'ю» - таку назву має зустріч з Почесним громадянином Ковеля, колишнім очільником громади нашого міста, поетом-піснярем, якому виповнюється 75 років.

15 листопада відзначає день народження Почесний громадянин міста Ковеля Анатолій Семенюк

15 листопада відзначає день народження Почесний громадянин міста Ковеля Анатолій Семенюк
КовельРost вітає іменинника з особистим святом! Про Анатолія Семенюка пише юна ковельська журналістка, учасниця проекту «Погляд молоді на місто», учениця ЗОШ №7 Вікторія Бруча.