1. Головна
  2. Новини
  3. Команда “FLG” – переможець турніру з волейболу пам’яті тренера Анатолія Завори

Команда “FLG” – переможець турніру з волейболу пам’яті тренера Анатолія Завори

У ДЮСШ імені Євгена Кондратовича відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд пам’яті тренера Анатолія Завори. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради. У змаганнях взяли участь шість команд: “Ковель”, “FLG “, КДЮСШ, “Негабарит”, “Локомотив” та “Волошки”.

Під час урочистого відкриття змагань до присутніх звернувся заступник міського голови Ігор Прокопів, який побажав учасникам вдалого виступу, а глядачам і вболівальникам — задоволення та приємних вражень від перегляду турніру.

Володимир Полятичко – тренер з волейболу розповів про життєвий шлях Анатолія Завори і запропонував хвилиною мовчання вшанували його пам’ять.

Ігри проводились за коловою системою у двох групах. В групі “А” виступали: “Локомотив”, “FLG” та ”Волошки”. В групі “Б” — “Ковель”, КДЮСШ та “Негабарит”.

У групі “А” перше місце посіла команда “FLG “, друге - “Локомотив”“, третє - “Волошки”.

У групі “Б” найкращий результат у волейболістів “Ковеля”, другий – КДЮСШ, третій – у “Негабарита”.

У матчі за V місце “Волошки” обіграли колектив КДЮСШ (2:1).

«Бронзу» виборов “Локомотив” у поєдинку з “Негабаритом” (рахунок 2:1).

У фінальній грі “FLG” продемонструвала перевагу над командою «Ковель» (2:0) і стала переможцем традиційного турніру. Начальник відділу фізичної культури та спорту Ігор Семенюк вручив переможцям кубок, а гравцям команд — медалі.

Оргкомітетом було визнано кращих волейболістів за номінаціями: “Кращий блокуючий” - Валентин Січкар (“Волошки - Київстар”), “Кращий пасуючий” - Олександр Коврюк (“Ковель”), “Кращий атакуючий” - Андрій Григола (“Локомотив”), “Кращий ліберо» - Святослав Стецюк (“Негабарит”), “Краший гравець” - Вадим Грек (“FLG”), “Найуніверсальніший гравець” - Павло Макарусь (КДЮСШ).



#Волейбол

Коментарі

Читайте також