1. Головна
  2. Новини
  3. Члени клубу «Красномовець. Ковель» взяли участь у фіналі конкурсу ораторів західної України

Члени клубу «Красномовець. Ковель» взяли участь у фіналі конкурсу ораторів західної України

Членів клубу ораторського мистецтва "Красномовець.Ковель" було запрошено на фінал конкурсу ораторів західної України, який відбувся днями у м. Львові. До речі, Ковель в чергове, в рамках діяльності клубу, став єдиним містом учасником районного значення.

- Усі ми залюбки дивилися на виступи інших промовців, які були запрошені зі Львова, Тернополя, Ужгорода, Рівного, Луцька і звичайно ж Ковеля. Ми усі старалися брати від інших промовців максимум та дуже уважно дивилися, які навички під час промови використовують вони, - розповідає координаторка клубу «Красномовець. Ковель», волонтерка Молодіжного центру «Місто ідей» Ангеліна Махнюк.

Представляла клуб на конкурсі у блоці підготовлених промов від міста Ковеля юна ораторка, волонтерка Молодіжного центру «Місто ідей», учениця ЗЗСО № 12 Ятчук Руслана. Її промова була не стандартна, а у стилі стендапу.

У блоці експромт-промов на конкурсі задавали питання на теми, які звучали від попередніх промовців. І саме ковельські промовці розпочали цей блок. Координаторка клубу «Красномовець. Ковель» Махнюк Ангеліна розказала слухачам про щастя.

Ще один наш промовець Макарчук Денис розповів про значення свого іменні та про акцію "Своє горнятко". А от Марчук Богдан говорив про типове побачення, а Деркачук Олександр - про подорожі.

- А головне, ковельські промовці виявилися найактивнішими і за оплесками слухачів переможцем у блоці експромт-промов став наш Макарчук Денис, волонтер молодіжного центру «Місто ідей», учень ЗЗСО №12. На завершення цієї неймовірно важливої події усі учасники ділилися враженнями, отриманим досвідом, давали один одному корисні поради і довго спілкувалися. Не упустили шансу і прогулялися чарівним Львовом і з нереальними емоціями поїхали додому, - зауважує Ангеліна Махнюк.




#МістоІдей

Коментарі

Читайте також

«Місто ідей» запрошує старшокласників Ковеля разом готуватися до ЗНО

«Місто ідей» запрошує старшокласників Ковеля разом готуватися до ЗНО
Щосуботи учні з різних шкіл збираються у Молодіжному центрі на засідання Клубу вихідного дня «Творознавець», під час якого готуються до іспитів з української мови та літератури. Наступне заняття - 23 листопада.

Молодіжний центр «Місто ідей» до Дня студента влаштував «Студентську тусовку - «Хто зверху?»

Молодіжний центр «Місто ідей»  до Дня студента влаштував  «Студентську тусовку -  «Хто зверху?»
Що сильніше: жіноча інтуїція чи чоловіча логіка? На це питання отримали відповіді під час інтелектуальних та розважальних конкурсів. Крім того, студенти отримали багато подарунків від партнерів заходу.

У Ковелі навчають, як ефективно працювати у молодіжному середовищі

У Ковелі навчають, як ефективно працювати у молодіжному середовищі
Відбувся тренінг в рамках навчальної Програми «Молодіжний працівник» Міністерства молоді та спорту України, Державного інституту сімейної та молодіжної політики та Програми розвитку ООН в Україні.