1. Головна
  2. Новини
  3. Для учасників АТО з міського бюджету виділять додаткові кошти на проведення безкоштовної діагностики (КТ, МРТ)

Для учасників АТО з міського бюджету виділять додаткові кошти на проведення безкоштовної діагностики (КТ, МРТ)

З міського бюджету додатково виділять ще 20 тисяч гривень на оплату послуг з проведення комплексу діагностичних досліджень (КТ, МРТ) для демобілізованих учасників АТО (ООС), ветеранів війни та малозахищених верств населення міста Ковеля. Такі зміни до бюджету 2019 року мають внести на черговому засіданні виконкому, яке відбудеться завтра, 12 грудня.

Про потребу у додаткових коштах клопотало Ковельське МТМО, аби і надалі допомагати пільговим категоріям ковельчан, які не в змозі оплатити комп’ютерну чи магнітно-резонансну томографію.

Нагадаємо, що безкоштовно такі послуги надаються у Ковелі понад пів року. За цей час з міського бюджету використано понад 350 тисяч гривень.

Крім того, цим же рішенням, відповідно до запиту Ковельського МТМО, виділяються кошти в сумі 10 тисяч гривень на придбання памперсів хворому на залишкові явища важкої закритої черепно-мозкової травми з глибоким нижнім парапорезом. Зауважимо, що кошти на придбання засобів гігієни для людей з інвалідністю з міського бюджету виділяються уже не вперше.


#МіськийБюджет #КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також

Ковельський район відмовився передавати місту бібліотеки

Ковельський район відмовився передавати місту бібліотеки
Три бібліотеки, розміщені на території Ковеля, перебувають у спільній власності громад району. Проте місто на їх утримання виділяє 95% необхідних коштів, а район – лише 5%. На наступний рік у бюджеті Ковеля уже передбачили 100-відсоткове фінансування.

Представники громадськості схвалили проєкт бюджету Ковеля на 2020 рік

Представники громадськості схвалили проєкт бюджету Ковеля на 2020 рік
Наступного року у місті продовжать будувати дороги, водогони, прокладати мережі водовідведення та реконструкцію вуличного освітлення. Також передбачені кошти на ремонтні роботи у закладах освіти, культури, спорту.